VPS SSD Hosting în R. Moldova

Noua generație de VPS. Construite pentru performanță, flexibilitate și stabilitate

Scalabil și autogestionat

Cloud VPS Hosting

NVME VDS/VPS - Servere VPS performante și autogestionat (Self-Managed) echipate cu procesoare Intel Xeon pentru site-ul dvs.

Servere VPS cu stocare SSD

Avantaje Cloud VPS Hosting

 

 • Activare rapidă și viteză sporită
 • Opțiunea de Backup & Snapshots
 • Acces Root și interfață de administrare
 • Securitate şi protecție avansată

Caracteristici Cloud VPS Hosting

 

 • Protecție Firewall/Anti DDos
 • Reinstalarea OS prin interfața web
 • Acum cu unități NVMe super-rapide
 • Viteză, flexibilitate și stabilitate
Servere VPS cu stocare SSD

Inclus cu toate pachetele VPS

Gama noastră de planuri de găzduire VPS - sunt concepute avînd în vedere flexibilitate și sunt construite pentru performanță și fiabilitate

Întrebări frecvente

Ce este un server VPS/VPS Hosting?

Serverele VPS sunt cele mai avansate sisteme în tehnologia de virtualizare a unui server fizic. Practic, se partiționează un server fizic în mai multe servere virtuale, total izolate unul fată de celălalt, iar fiecare VPS se funcționează exact ca un server dedicat, cu resursele dedicat alocate.

Cum pot face upgrade de resurse pentru VPS server?

În cazul în care ai nevoie de mai mult spațiu, memorie sau procesor, se poate face upgrade la VPS în orice moment la un pachet cu mai multe resurse, sau solicită o ofertă personalizată, în funcție de resursele necesare. Upgrade-ul pentru VPS Hosting se realizează în timp real, fără downtime.

Care este diferența dintre VPS Hosting și Server Dedicat?

Server dedicat – util pentru proiectele care nu vor să depindă de vecini care pot afecta stabilitatea site-ului. Cei care au nevoie de securitate și de o garanție că o creștere bruscă a traficului, de exemplu, în timpul unei campanii de publicitate, nu va duce la faptul că site-ul va fi indisponibil din cauza că a ajuns la limita utilizării resurselor.

VPS Server este un Server Dedicat împărțit între un număr mic de clienți. VPS vă permite să economisiți bani datorită faptului că resursele pot fi achiziționate pe măsură ce proiectul crește. Putem spune că un server VPS este o etapă de tranziție pentru un proiect care nu se mai încadrează în găzduire virtuală, dar nu are nevoie de resursele unui întreg server.

Pentru ce proiecte aveți nevoie de VPS/VDS Hosting?

Există două motive principale pentru care trebuie să utilizați un VPS server. Prima este necesitatea de a instala un software specific care nu este disponibil pe web-hosting, de exemplu PostgreSQL, Redis, Sphinx.

Al doilea este atunci când site-ul consumă prea multe resurse și nu mai poate fi găzduit pe serverul de găzduire-web.

Există o perioadă de probă pentru utilizarea VPS în R.Moldova?

Avem o perioadă de probă de 15 zile pentru utilizarea VPS-ului. În termen de 15 zile, după plasarea comenzii, puteți refuza să continuați să utilizați VPS hosting-ul și să primiți înapoi întreaga sumă plătită fără întrebări suplimentare.


Singura plată nerambursabilă este pentru utilizarea licențelor pentru panoul de control. Prin urmare, pentru testare, vă recomandăm să folosiți panoul de control gratuit, din fericire, există un număr mare acum.

Administrarea este inclusă în prețul VPS Serverului?

Toate VPS-urile (Self-Managed VPS) sunt furnizate fără administrare, sunt perfecte pentru profesioniștii IT și dezvoltatorii care sunt capabili să instaleze și să configureze în mod independent funcționarea serviciilor necesare.

Dacă nu aveți
abilități de administrare Linux, atunci vă sugerăm să atrageți atenția la serviciul de Business Hosting.

Care sunt avantaje serverelor VPS de la TopHost?

 1. Flexibilitate: VPS server-ul TopHost oferă clienților flexibilitatea de a selecta configurația și sistemul de operare care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Acest lucru vă permite să obțineți exact ceea ce aveți nevoie pentru a rula site-urile web și serviciile online într-un mod eficient și fiabil.

 2. Performanţă: VPS server-ul de la TopHost are o performanţă excelentă, oferind clienţilor o conexiune rapidă la internet și un timp de răspuns scurt pentru funcționarea rapidă online. Aceasta vă permite să vă bucurați de viteze mari, chiar dacă aveți multe site-uri web gazduite pe acelaşi server sau dacă folosiți multe servicii online în acelaşi timp.

 3. Securitate: VPS hosting-ul oferit de TopHost în R.Moldova vine cu un nivel ridicat de securitate, asigurând criptarea datelor stocate pe serverele sale şi protejându-le împotriva oricărui tip de atacuri informatice sau acces neautorizat la informaţii private ale clienţilor săi. Acest lucru asigură cât mai puţine probleme legate de securitate pentru utilizatorii acestui serviciu VPS şi oferă siguranţa necesară pentru a putea folosi aceste resurse online fãrã griji inutile.Care sunt avantajele găzduirii (Self-Managed VPS)?

1. Eficient din punct de vedere al costurilor: Găzduirea VPS negestionată este cea mai rentabilă opțiune pentru cei care nu au nevoie de mult suport tehnic.

2. Flexibilitate: Cu găzduirea VPS negestionată, aveți control deplin asupra serverului dvs. și îl puteți personaliza după cum doriți. Puteți face upgrade sau downgrade resursele dvs. după cum este necesar și vă puteți gestiona propriul software și aplicații.

3. Scalabilitate: Găzduirea VPS negestionată vă permite să creșteți sau să reduceți cu ușurință, în funcție de nevoile site-ului sau aplicației dvs. Acest lucru îl face ideal pentru companiile care se așteaptă la creștere în viitorul apropiat, dar care nu doresc să fie blocate într-un contract pe termen lung.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md