VPS SSD Hosting în R. Moldova

Noua generație de VPS. Construite pentru performanță, flexibilitate și stabilitate

Scalabil și complet gestionat

VPS Hosting

NVME VDS/VPS - Servere VPS performante echipate cu procesoare Intel Xeon pentru site-ul dvs.

Servere VPS cu stocare SSD

Avantaje Cloud VPS

 

  • Activare rapidă și viteză sporită
  • Opțiunea de Backup & Snapshots
  • Acces Root și interfață de administrare
  • Securitate şi protecție avansată

Caracteristici Cloud VPS

 

  • Protecție Firewall/Anti DDos
  • Reinstalarea OS prin interfața web
  • Acum cu unități NVMe super-rapide
  • Viteză, flexibilitate și stabilitate
Servere VPS cu stocare SSD

Inclus cu toate pachetele VPS

Gama noastră de planuri de găzduire VPS - sunt concepute avînd în vedere flexibilitate și sunt construite pentru performanță și fiabilitate

Întrebări frecvente

Ce este un server VPS?

Serverele VPS sunt cele mai avansate sisteme în tehnologia de virtualizare a unui server fizic. Practic, se partiționează un server fizic în mai multe servere virtuale, total izolate unul fată de celălalt, iar fiecare VPS se funcționează exact ca un server dedicat, cu resursele dedicat alocate.

Cum pot face upgrade de resurse?

În cazul în care ai nevoie de mai mult spațiu, memorie sau procesor, se poate face upgrade în orice moment la un pachet cu mai multe resurse, sau solicită o ofertă personalizată, în funcție de resursele necesare. Upgrade-ul se realizează în timp real, fără downtime.

Care este diferența dintre VPS și Server Dedicat?

Server dedicat – util pentru proiectele care nu vor să depindă de vecini care pot afecta stabilitatea site-ului. Cei care au nevoie de securitate și de o garanție că o creștere bruscă a traficului, de exemplu, în timpul unei campanii de publicitate, nu va duce la faptul că site-ul va fi indisponibil din cauza că a ajuns la limita utilizării resurselor.

VPS este un Server Dedicat împărțit între un număr mic de clienți. VPS vă permite să economisiți bani datorită faptului că resursele pot fi achiziționate pe măsură ce proiectul crește. Putem spune că un server VPS este o etapă de tranziție pentru un proiect care nu se mai încadrează în găzduire virtuală, dar nu are nevoie de resursele unui întreg server.

Pentru ce proiecte aveți nevoie de VPS și VDS?

Există două motive principale pentru care trebuie să utilizați un VPS. Prima este necesitatea de a instala un software specific care nu este disponibil pe web-hosting, de exemplu PostgreSQL, Redis, Sphinx.

Al doilea este atunci când site-ul consumă prea multe resurse și nu mai poate fi găzduit pe serverul de găzduire-web.

Există o perioadă de probă pentru utilizarea VPS?

Avem o perioadă de probă de 15 zile pentru utilizarea VPS-ului. În termen de 15 zile, după plasarea comenzii, puteți refuza să continuați să utilizați VPS și să primiți înapoi întreaga sumă plătită fără întrebări suplimentare.


Singura plată nerambursabilă este pentru utilizarea licențelor pentru panoul de control. Prin urmare, pentru testare, vă recomandăm să folosiți panoul de control gratuit, din fericire, există un număr mare acum.

Administrarea este inclusă în prețul VPS?

Toate VPS-urile sunt furnizate fără administrare, sunt perfecte pentru profesioniștii IT și dezvoltatorii care sunt capabili să instaleze și să configureze în mod independent funcționarea serviciilor necesare.

Dacă nu aveți
abilități de administrare Linux, atunci vă sugerăm să atrageți atenția la serviciul de Business Hosting.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md