Găzduire SSD NVMe în Moldova

Găzduire SSD NVMe în Moldova - pentru cei care apreciază viteza, calitatea și securitatea!

Principala regulă a tarifelor noastre este "All inclusive"!

Web Hosting SSD NVMe

Planurile de Găzduire-web SSD create pentru o gestiune simplă și rapidă a site-urilor
Acestea includ: Adrese de mail nelimitate, SSL gratuit, Backup, Stocare SSD

Găzduirea web de la TopHost

Viteză

  • SSD  Corporate Storage
  • Canale cu viteză maximă de transfer a datelor
  • Număr nelimitat de domenii și subdomenii
  • Serviciu suport rapid şi competent
  • Trafic nelimitat

Calitate și siguranță

  • Certificate SSL gratuite
  • Siguranţă maximă a serverelor
  • Panoul de control cPanel
  • 100% protecție de la atacuri DDoS
  • Preţuri mici și calitate înaltă a serviciilor
Găzduirea web de la TopHost

Găsiți un nume de domeniu perfect

Verificați dacă domeniul de care aveți nevoie este disponibil sau alegeți o altă zonă de domeniu de la 8,99 USD pe an

.md .com .net .org .ru .srl .ro

Întrebări frecvente

Ce plan de găzduire web trebuie să aleg?

Alegerea ta trebuie să fie strîns legată de site-ul pe care îl administrezi. TopHost îți pune la dispoziție 4 planuri care să satisfacă atît cerințele unui magazin online cu mii de produse, cît și pe cele ale unui blog sau site de prezentare.

Desigur, echipa noastră de suport este disponibilă, astfel că ne poți contacta oricînd pentru a te ghida către cea mai bună găzduire web.

Dacă am deja un site, mă puteți ajuta cu transferul lui?

Da, și nu numai! Serviciul de migrare este oferit gratuit la achiziția oricărui plan de găzduire web de pe TopHost.

Procesul durează aproximativ o oră și se realizează fără risc de downtime. Tot de ce vom avea nevoie sunt datele de autentificare ale contului unde este găzduit site-ul înainte de transfer.

Ce este găzduirea web (web hosting)?

Găzduirea web este un concept destul de simplu. Cănd vizitezi un site, browserul descarcă  fișierele de pe un server de pe internet. Aceste fișiere conțin cod si imagini care sunt apoi transformate de browser într-o pagină web.

Serverul web poate fi localizat oriunde în lume, important este să fie conectat la internet. Iar pentru a oferi viteza maximă, serverul trebuie să fie localizat geografic chit mai aproape de utilizatori. TopHost oferă găzduire web în Moldova pentru a atinge viteza maxim posibilă de accesare a site-urilor web.

Serverele web sunt computere foarte puternice, concepute special pentru utilizarea de conținut web. Au aceleași componente, cum ar fi, memoria și sistemul de operare, procesorul.

Ce avantaje sunt dacă alegi găzduirea web în Moldova?

Succesul afacerii tele este un web-site care funcționează super rapid. Iar cu găzduirea web în R.Moldova viteza de accesare a site-ului tău va fi maxim posibilă. Comunicarea cu serviciul suport prin telefon - comod și rapid. La fel recepționezi contractul și factură fiscală la achiziționarea serviciilor de web hosting (găzduirii web în Moldova) pentru ca persoană juridică.

 

TopHost oferă garanții?

Da, bineinteles. TopHost garantează un uptime de 99,9% pentru platforma de găzduire web, conform termenilor de utilizare ai serviciului. În plus, oferim o garanţie de returnare a fondurilor de 30 de zile pentru majoritatea serviciilor (excepţii notabile sunt numele de domenii şi certificatele SSL).

Căt de sigur este serviciul de web hosting oferit de TopHost?

Evaluăm şi aplicăm orice masură de securitate posibilă pentru a ne proteja infrastructura împotriva incercărilor de hacking, phishing, SPAM, a defecţiunilor hardware sau a oricăror altor probleme / ameninţări. 

Toate serverele shared hosting cPanel blochează atacurile asupra websiturilor in timp real cu ajutorul Imunify360. In plus, păstrăm copii de siguranţă a datelor din conturile clienţilor noştri pe storage-uri separate și în extern.

Pot face upgrade la hosting daca websitul meu creste?

Abonamentul dvs. poate fi upgradat oricand pe durata contractului plătind doar diferenţa de preţ intre cele două abonamente de web hosting.

Pot să găzduiesc mai multe domenii în contul meu de hosting?

Da, toate abonamentele pe platforma cPanel permit găzduirea de domenii multiple. Adăugarea unui domeniu în cPanel este extrem de simplă: asociaţi noului domeniu nameserverele care v-au fost comunicate la activarea serviciului apoi accesaţi cPanel >> Addon Domains şi completaţi informaţiile solicitate.

Oferiți acces SSH?

Аbonamentele pe platforma cPanel includ acces SSH. Accesul SSH este disponibil prin intermediul consolei SSH din cPanel la solicitarea clinetului; la fel, se poate oferi acces SSH remote pe baza de IP (se poate permite accesul pentru pana la 3 IP-uri statice sau care să nu se modifice foarte des).

Web Hosting Găzduire Web SSD NVMe

Găzduirea web cu discuri SSD NVMe vă permite să atingeți viteza maximă a site-ului, indiferent de volumul de date sau de traficul site-ului. SSD-storage oferă acces mai rapid la date și vă permite să rulați cu ușurință scripturi mult mai rapid. Discurile SSD enterprise cresc performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice.


Cea mai mare creștere a performanțelor din utilizarea găzduirii web ssd (ssd-hosting) este axată pe aplicații web dinamice. WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop și alte scripturi populare care adesea execută interogări în baza de date.

Beneficiind de serviciile noastre de web hosting (găzduire web), fiţi siguri că site-ul va fi mereu accesibil şi încărcarea acestuia va fi la viteza maximă. Găzduirea web de la TopHost corespunde celor mai înalte cerinţe și este una din cele mai rapide și stabile din R. Moldova.

Hosting provider TopHost – cel mai bun coraport dintre preţ pentru găzduire web de  calitate şi nivel de deservire. TopHost – presupune lipsa limitelor de trafic, copierea de rezervă (back-up) permanentă şi siguranţa informaţiei dumneavoastră. 

Web Hosting Găzduire Web SSD NVMe

De ce alegi Găzduire de la TopHost?

Suport tehnic eficient
Toate abonamentele de găzduire web includ: LiveChat, Suport telefonic, Suport prin e-mail sau tichete și compartimentul nostru de întrebări frecvente.

 

CloudLiunx

Implementează soluții în mediul Găzduirii-web de virtualizare, izolînd fiecare utilizator. CloudLinux asigură stabilitatea serverelor noastre, fiind practic imposibil ca problemele tehnice ale unui cont de hosting să afecteze restul conturilor găzduite pe același server. Cu CloudLinux ai acces la toate versiunile de PHP, disponibile prin intermediul PHP selector-ului direct din cPanel: PHP 5.6 - PHP 8x.

Găzduire Web compatibilă cu: Magento, Drupal Hosting, phpBB, Mediawiki, CodeIgniter Hosting, osCommerce, OpenCart Hosting.

 

Abonamentele noastre de Găzduire-web oferă:

Resurse hardware consistente, tehnologii moderne (PHP, MySQL, Node.js, Python) şi vă garantează  prezenţa online stabilă şi un timp optim de răspuns al serverelor. 

 

Premium Hosting Provider
TopHost este compania cu o experiență acumulată pe parcursul anilor de activitate în acordarea serviciilor de găzduire web și înregistrare domenii. Găzduim mii de site-uri aflate în R.Moldova în Data-center-ul propriu. Clienții noștri beneficiază de uptime garantat 99.9% și protecție avansată anti-DDoS care vă oferă siguranță în cazul atacurilor cibernetice și apără site-ul Dvs.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md