VPS de la TopHost cu stack LAMP preinstalat

Noua generație de VPS. Construite pentru performanță, flexibilitate și stabilitate

Scalabil și autogestionat

VPS de la TopHost cu stack LAMP preinstalat

Lamp Stack

La ce se folosește stiva LAMP?


LAMP este un acronim de la Linux, Apache, MySQL, PHP/Perl/Python - un set de software open source utilizat pe scară largă pentru găzduirea web și dezvoltarea de aplicații, are popularitatea sa datorită software-ului opensource inclus în stivă și funcționalității suficiente pentru a rula diverse framework-uri, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal și acest lucru îl face, de asemenea, o soluție excelentă pentru găzduirea site-urilor cu conținut dinamic care utilizează PHP.

De ce aleg dezvoltatorii LAMP?

Software gratuit și opensource. Toate componentele stivei sunt gratuite și fiecare componentă a stivei LAMP este întreținută de comunități foarte active care eliberează în mod reeventual căi și actualizări pentru a se asigura că securitatea, compatibilitatea și performanța sunt în stare de funcționare optimă și acesta este motivul pentru care stiva software LAMP a devenit o alegere pentru mulți dezvoltatori web din întreaga lume.

O comunitate uriașă de surse deschise îmbunătățește continuu stiva LAMP.  Utilizarea pe scară largă a LAMP a dus la apariția unei comunități uriașe pe web, care a scris o mulțime de ghiduri privind modul de utilizare, configurare și utilizare a produsului. Aveți garanția că nu veți fi lăsat singur cu problema dumneavoastră, ajutorul comunității reduce foarte mult timpul pentru a găsi soluții la posibilele probleme de configurare, permițându-vă să vă concentrați asupra lucrurilor principale - dezvoltarea produsului.

Obțineți LAMP Stack și rulați pe serverul dvs. în mai puțin de 60 de secunde folosind serverele noastre VPS pre-setate

Configurarea LAMP Stack - scopul este de a avea un server web Apache care să funcționeze cu PHP și MySQL și putem realiza acest lucru printr-o instalare simplă folosind apt (Advanced Packaging Tool) pe Linux. Dar, pe lângă această metodă de instalare manuală, există de fapt și alte modalități de a pregăti stiva LAMP pe serverele VPS TopHost  este posibil să setați LAMP preinstalată pe un VPS atunci când creați o nouă instanță sau când folosiți panoul de reinstalare, uneori este necesar să modificați unele setări și, astfel, o instalare manuală poate fi cea mai bună cale de urmat.

Alege pachetul care vă convine

Cu aceste planuri, experții noștri vor lucra pentru a avea grijă de sarcinile de monitorizare și performanță în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md