Site Builder

Cum să-ți creezi un Web-site rapid ușor și gratuit?

Design profesional în stilul dvs.

Ce este Site-builder?

Aveți posibilitatea

 

  • De a crea un site rapid și simplu
  • De a edita contentul foarte comod
  • De a crea versiunea mobilă
  • De a alege un șablon (din 200 disponibile)

O mulțime de opțiuni

 

  • Adăugați o galerie foto
  • Adăugați videoclipuri YouTube
  • Adăugați harta Google
  • Adăugați instrumentele SEO
Ce este Site-builder?

Web Hosting pentru Site-builder

Planurile de Găzduire-web pentru Site-creator
creează-ți un Web-site - rapid, ușor și gratuit

200 de Șabloane profesionale

Site builder profesional pentru afacerea dvs. - ușor de utilizat

Casual fashion
Casual fashion
Real Estate
Real Estate
Property Management
Property Management
Startup Roket
Startup Roket
Technologies
Technologies
The Innovative Workspace
The Innovative Workspace
Western College
Western College
Translator
Translator
Barber
Barber
Auto Repair
Auto Repair
Window Cleaning Service
Window Cleaning Service
Security Pro
Security Pro
Insurance
Insurance
Design Course
Design Course
Circle Of Life
Circle Of Life
Adventure Tours
Adventure Tours
Coaching
Coaching
IT Conference
IT Conference
B1 Global Business Solutions
B1 Global Business Solutions
Financial Planning
Financial Planning
Business consulting
Business consulting
Creative Business
Creative Business
Driving School
Driving School

Întrebări frecvente

Ce posibilități are Site-creator de la TopHost?

Soluțiile tehnice la cheie vă permit să creați rapid un landing page eficient, site-uri pentru companii, pagini și chiar magazine online, fără costuri suplimentare. Este inclus și un plugin pentru crearea galeriilor foto, posibilitatea optimizării SEO de bază.

De ce aveți nevoie pentru a crea și lansa un site web?

Aveți nevoie de  un Site-builder web cu o găzduire bună. Dacă sunteți în căutarea unui constructor de site-uri web cu Web-Hosting, atunci opțiunea noastră vi se va potrivi în cel mai bun mod. Cu noi veți obține găzduire web, domeniu și Site-builder într-un singur pachet!


Site-builder-ul online este convenabil prin faptul că afișează instantaneu dezvoltările dvs. online. Cu ajutorul editorului de site puteți personaliza adaptabilitatea proiectului dvs. de la bun început. SitePro poate fi utilizat pentru crearea  uni magazin online, un landing page, un site de prezentare sau orice alt tip de resurse.

Ce este un constructor de site-uri web?

Un constructor de site-uri web sau website builder este o platformă care permite utilizatorilor să creeze, să publice și să se lanseze online cu un site. Site creator este conceput pentru începători, așa că nu ai nevoie de cunoștințe de programare sau design pentru a crea un site atractiv. Noi ne ocupăm de partea complicată, iar tu trebuie doar să folosești funcția drag-and-drop pentru a aranja elementele în pagină. Sistemul îți ușurează munca - este alegerea perfectă pentru începători sau afaceri mici care își doresc să fie prezenți online.

Am nevoie de cunoştinţe de programare pentru a folosi constructorul de site-uri?

Nu.  Site builderul este conceput în aşa fel încât să nu trebuiască să ai de-a face cu nicio linie de cod.

Pe măsură ce îţi construieşti site-ul, foloseşte instrumentul  grilă intuitiv şi interfaţa drag-and-drop pentru a muta elemente şi pentru a face modificările necesare.

Lasă liniile de cod în seama celor cărora le place să facă asta. Tu concentrează-te pe ce ştii mai bine.

Ce să aleg WordPress sau Site builder?

Te-ai întrebat vreodată care e cea mai bună soluție pentru tine, când vine vorba despre crearea unu site?

Să spunem că ai nevoie de un site nou, modern, ușor de folosit pentru că business-urile s-au mutat în mediul online. La ce te gândești prima dată? La buget, la mentenanța și modificări ulterioare? De unde știi care e cea mai bună soluție pentru tine?

În materie de platforme pentru construit site-uri, în prezent există două variante utilizate în mod frecvent:

  • WordPress: platformă de tip open-source prin intermediul căruia poți creat site-uri sau bloguri personale. E nevoie să ai cunoștințe minime de CSS, HTML, PHP, MySQL
  • Site Builder: o platformă construiește site-urile de la zero, pe baza unor teme și aplicații implicite, fără să fie necesar să ai cunoștințe majore în domeniul IT.

În concluzie, WordPress e soluția de top când vine vorba despre construirea unui site de la zero, fapt explicat de popularitatea de care această platformă se bucură.
Platformele de site-building sunt alegerea ideală dacă îți dorești un site simplu, rapid, care să fie online în doar câteva ore.

Noile posibilități de Web Hosting

Compania TopHost continuă implementarea serviciilor de hosting noi și adaugă o recentă opțiune în cPanel – Site Pro Builder (site-creator), este cel mai reușit soft care se oferă gratuit clienților noștri ce doresc să construiască propriul web-site fără a avea experiență în domeniu.

Opțiunea este disponibilă clienților TopHost în secțiunea "software" din cPanel. Cu un simplu click aceasta se instalează pe contul de găzduire iar apoi va trebui să urmați cîțiva pași simpli pînă cînd site-ul va prinde viață.

Odată finalizat, acesta poate fi în continuare modificat deoarece este flexibil și extrem de ușor de gestionat. În acest fel puteți să creați și să mențineți site-ul updatat în doar cîteva minute utilizînd serviciile noastre de web-hosting.

 

Social media

Adaugă butoane de share pe Facebook, Google Plus şi Twitter pe paginile tale pentru a face mai ușor pentru vizitatori să transmite link-ul prietenilor lor. Una dintre caracteristicile care iese în evidență și este de foarte mare folos - optimizarea site-ului pentru smartphone-uri. Aceasta generează automat site-ul pentru varianta mobilă.

Noile posibilități de Web Hosting

100% Gratuit

Creșterea poziției site-ului în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing) devine o muncă lejeră cu ajutorul optimizării SEO întegrată în Site-builder.

Site-builder nu face decît să vină în ajutorul clienților pentru ca aceștia să-și creeze propriul web-site și să le ofere plăcerea de a-și personaliza site-ul în funcție de nevoile fiecăruia.

Adăugați-vă domeniul dvs. indiferent că înregistrați sau nu un domeniu la noi, vă puteți conecta domeniul dvs. cu site-ul realizat în Site Builder beneficiind de serviciile de Web Hosting de la TopHost.

Site Pro Builder este gratuit pentru orice plan de Găzduire-web achiziționat la noi.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md