TopHost - Furnizor de Web hosting Moldova

Indiferent de mărimea proiectului tău, noi îți oferim soluția ideală de găzduire web

Soluții inteligente pentru site-uri eficiente

Web Hosting: Găzduire Web de la TopHost

Hosting provider TopHost prestează servicii profesionale de Web Hosting (găzduire web SSD) şi înregistrare a domeniilor (domenii .md, .com, .ro etc.). Noi oferim servicii de calitate, folosind cele mai moderne tehnologii web la prețuri accesibile.

 

Obiectivul nostru este să oferim noi oportunități pe partea de găzduire și tehnologii avansate de Hosting web, perfecționând în continuu nivelul de deservire al clienților noștri. La baza politicii de marketing a companiei stă principiul prețurilor competitive şi cel al siguranței serviciilor de Hosting în Moldova.

 

Platforma tehnică este unică în Moldova, serverele sunt amplasate în: Moldova, Marea Britanie, Olanda și SUA. Beneficiind de serviciile noastre de web hosting, fiți siguri că site-ul va fi mereu accesibil şi încărcarea acestuia va fi la viteză maximă.

Regula de care se conduce TopHost în furnizarea serviciilor de hosting și stabilirea planurilor tarifare: totul este inclus. Este vorba de un număr nelimitat de: domenii găzduite, email-uri, SSD storege, baze de date și multe altele.

Web Hosting: Găzduire Web de la TopHost
TopHost - Furnizor de găzduire web în Moldova

TopHost - Furnizor de găzduire web în Moldova

Compania TopHost prezintă soluții de găzduire a site-urilor proiectate inteligent și protecție anti-DDoS pentru asigurarea stabilității și protecție cît mai sigură. Cu o experiență de peste 10 ani în industria IT şi cu mii de website-uri găzduite, cu siguranță că indiferent de mărimea proiectului, alegînd TopHost veți beneficia de soluții web stabile şi performante. Compania dispune de echipamente de ultimă generație și specialiști de înaltă calificare – 2 elemente ce creează formula perfectă pentru a garanta servicii de calitate superioară. De asemenea, TopHost oferă și asistență tehnică gratuită disponibilă 24/7/365.

TopHost corespunde celor mai înalte cerințe și este lider al industriei web, oferind cel mai bun hosting din Moldova. Vă garantăm un serviciu de găzduire web excelent: odată ce deveniți clientul nostru, veți fi sigur de faptul că site-ul dumneavoastră se află pe mîini sigure și beneficiază de cea mai bună găzduire.MoneyBack - 30 zile! Compania TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăți.

Avantajele companiei

Ce ne face să fim mai buni decît ceilalți hosting provideri din R. Moldova?

Găzduirea web de la TopHost

Viteză

  • SSD  Corporate Storage
  • Canale cu viteză maximă de transfer a datelor
  • Număr nelimitat de domenii și subdomenii
  • Serviciu suport rapid şi competent
  • Trafic nelimitat

Calitate și siguranță

  • Certificate SSL gratuite
  • Siguranţă maximă a serverelor
  • Panoul de control cPanel
  • 100% protecție de la atacuri DDoS
  • Preţuri mici și calitate înaltă a serviciilor
Găzduirea web de la TopHost

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md