Găzduire Wordpress SSD

Cea mai simplă cale către un Web-site Wordpress performant!

WordPress mai puternic și mai rapid

Wordpress Hosting

Soluția de Wordpress Hosting sigură, stabilă și rapidă
Găzduire Wordpress optimizată - SSD, LiteSpeed + LS Cache

Găsiți un nume de domeniu perfect

Verificați dacă domeniul de care aveți nevoie este disponibil sau alegeți o altă zonă de domeniu de la 8,99 USD pe an

.md .com .net .org .ru .srl .ro

Găzduire Web optimizată pentru Wordpress

Creat pentru performanță

 

  • Instalare automată
  • LiteSpeed web server și plugin-uri
  • LiteSpeed cache și storage SSD
  • Trafic necontorizat și multe altele

Soluții stabile și rapide

 

  • Wordpress Hosting backup
  • Migrare gratuită
  • Filtrare Anti-Spam/Anti-Virus
  • Protecție site Anti-Malware
Găzduire Web optimizată pentru Wordpress

Avantajele noastre

Configurate pentru viteză și securitate consolidată, pachetele noastre de Hosting WordPress au fost optimizate special pentru a răspunde cerințelor unice de găzduire

Întrebări frecvente

Ce este Găzduire Wordpress?

În termeni simpli, un serviciu de Găzduire Wordpress este special configurat și optimizat pentru a satisface nevoile de viteză și performanță ale platformei. Include, de asemenea, și facilități precum instalarea Wordpress cu un singur click, Litespeed cu LS Cache pentru sporirea vitezei de încărcare și SSL preinstalat.

Gîndite și construite în conformitate cu cele mai noi tehnologii, planurile de găzduire WordPress de la TopHost reprezintă soluția perfectă pentru cei care doresc să beneficieze de simplitate platformei fără să fie nevoit să se confrunte constant cu update-uri și ajustări tehnice. Odată ce ai achiziționat unul dintre planurile noastre, vei putea să începi deja să-ți construiești și administrezi site-ul.

Ce avantaje oferă Găzduirea Wordpress față de Găzduirea-web clasică?

 

Atît serverele, cît și planurile de Găzduire sunt optimizate pentru Wordpress și dispun de mai multe resurse. Un website poate fi de pînă la 7 ori mai rapid atunci cînd rulează pe găzduirea noastră optimizată. Toate serverele destinate Găzduirii Wordpress folosesc LiteSpeed, iar cele destinate Găzduirii shared folosesc Apache. Diferența constă în timpul de încărcare și performanță PHP.

 

Litespeed vs. Apache:
   - De pînă la 6 ori mai rapid decît Apache - non-SSL
   - De pînă la 3 ori mai rapid decît Apache - SSL
   - LiteSpeedCache (LSCache) face ca site-urile Wordpress să ruleze pînă la 7 ori mai repede fără coding
   - Performanță PHP (LSAPI) este crescută cu 55%

În plus, planurile de Wordpress hosting dispun de mai multe resurse (CPU, Număr de procese, I/O, etc.) comparativ cu planurile de Găzduire-web.

Am cumpărat un plan de găzduire. Cum instalez Wordpress?

Foarte simplu! După ce ai creat contul tău și ai achitat planul de Găzduire, vei primi prin e-mail datele de autentificare. Primul pas constă in autentificarea în cPanel. Vei fi redirecționat către pagina principală, unde vei găsi aplicația Wordpress Manager. Click și urmează pașii pentru a instala Wordpress pe noul tău cont. Dacă mai sunt neclarități, suntem bucuroși să te ajutăm! Echipa noastră tehnică este mereu pregătită să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie.

Pot optimiza site-ul meu Wordpress folosind plugin-uri?

Dacă vrei să optimizezi performanța site-ului tău, poți găsi mai multe pluginuri care să te ajute. Una dintre cele mai bune modalități de a optimiza site-ul este folosirea așa-numitelor "plugin-uri pentru cache". Ținînd cont că serverele noastre folosesc LiteSpeed, noi vă recomandăm pluginul LSCache.

Acesta creează o versiune statică a conținutului site-ului tău și îl livrează vizitatorilor. În acest fel, performanța generală a site-ului web se va îmbunătăți semnificativ, iar timpul de încărcare a paginii va fi redus considerabil.

Am deja un website Wordpress găzduit la un alt provider. Mă puteți ajuta cu transferul?

Cu siguranță. Echipa noastra de suport este prezentă pentru vă ajuta. Vom avea nevoie, de datele de autentificare ale contului unde este găzduit site-ul inainte de transfer.


În mod normal, un transfer este realizat în aproximativ 1-2 ore, dar în zilele cu multe cereri perioada de așteptare poate fi mai lungă. Serviciul de migrare este oferit gratuit (cont pînă la 10 GB) la achiziția oricărui plan de găzduire de pe TopHost.

Creat pentru performanță

Prin utilizarea modulelor HTTP/2, PHP7.x, PHP8.x LiteSpeed web server, a plugin-urilor  LiteSpeed cache și storage SSD, realizăm viteze de încărcare imbatabile pentru toți clienții noștri. Vizitatorii site-urilor Dvs. nu va trebui să aștepte încărcarea  textului, graficii sau fișierelor.

Migrare gratuită

Dacă nu ești mulțumit de actualul tău furnizor și dorești să schimbi providerul de hosting,  noi te asistăm gratuit cu procesul de migrare al site-urilor Wordpress, trebuie doar să deții datele de acces cPanel de la provider-ul actual sau să ne pui la dispoziție arhiva cu fișierele website-ului.

Stabilitate garantată

Alte site-uri găzduite pe serverele noastre nu vor afecta activitatea proiectului dumneavoastră datorită izolării complete a resurselor folosind tehnologiile CloudLinux și CageFS. 

Creat pentru performanță
30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md