VPS cu Administrare în R.Moldova

VPS SSD/NVMe Pro complet gestionat cu administrarea și managementul serverului inclus

Scalabil și complet gestionat

Alegeți VPS-ul cu administrarea noastră

Cu aceste planuri, experții noștri vor lucra pentru a avea grijă de sarcinile de monitorizare și performanță în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs.

Servere VPS cu administrare

Avantaje

 

 • Migrarea site-ului
 • Configurare server
 • Configurarea aplicațiilor web
 • Actualizare și configurare PHP
 • Configurare DNS
 • Monitorizare VSP 24/7

Optimizare

 

 • Analiza performanței
 • Audit de securitate
 • Apache/NGINX tuning
 • Optimizare MySQL
 • Recuperare conținut și baze de date
 • Server Snapshots
Servere VPS cu administrare

Beneficiile VPS complet gestionate

Soluții de găzduire VPS gestionate ultra-fiabile, de înaltă performanță, potrivite pentru afaceri în creștere

Întrebări frecvente

Ce este un server VPS?

Serverele VPS sunt cele mai avansate sisteme în tehnologia de virtualizare a unui server fizic. Practic, se partiționează un server fizic în mai multe servere virtuale, total izolate unul fată de celălalt, iar fiecare VPS se funcționează exact ca un server dedicat, cu resursele dedicat alocate.

Cum pot face upgrade de resurse?

În cazul în care ai nevoie de mai mult spațiu, memorie sau procesor, se poate face upgrade în orice moment la un pachet cu mai multe resurse, sau solicită o ofertă personalizată, în funcție de resursele necesare. Upgrade-ul se realizează în timp real, fără downtime.

Care este diferența dintre VPS și Server Dedicat?

Server dedicat – util pentru proiectele care nu vor să depindă de vecini care pot afecta stabilitatea site-ului. Cei care au nevoie de securitate și de o garanție că o creștere bruscă a traficului, de exemplu, în timpul unei campanii de publicitate, nu va duce la faptul că site-ul va fi indisponibil din cauza că a ajuns la limita utilizării resurselor.

VPS este un Server Dedicat împărțit între un număr mic de clienți. VPS vă permite să economisiți bani datorită faptului că resursele pot fi achiziționate pe măsură ce proiectul crește. Putem spune că un server VPS este o etapă de tranziție pentru un proiect care nu se mai încadrează în găzduire virtuală, dar nu are nevoie de resursele unui întreg server.

Pentru ce proiecte aveți nevoie de VPS și VDS?

Există două motive principale pentru care trebuie să utilizați un VPS. Prima este necesitatea de a instala un software specific care nu este disponibil pe web-hosting, de exemplu PostgreSQL, Redis, Sphinx.

Al doilea este atunci când site-ul consumă prea multe resurse și nu mai poate fi găzduit pe serverul de găzduire-web.

Există o perioadă de probă pentru utilizarea VPS?

Avem o perioadă de probă de 15 zile pentru utilizarea VPS-ului. În termen de 15 zile, după plasarea comenzii, puteți refuza să continuați să utilizați VPS și să primiți înapoi întreaga sumă plătită fără întrebări suplimentare.


Singura plată nerambursabilă este pentru utilizarea licențelor pentru panoul de control. Prin urmare, pentru testare, vă recomandăm să folosiți panoul de control gratuit, din fericire, există un număr mare acum.

Administrarea este inclusă în prețul VPS Pro?

Este inclusă administrarea de 30-60 min/luna în dependență de planul tarifar ales. Toate VPS-urile Pro sunt furnizate cu administrare, sunt perfecte pentru proiecte mari care necesită resurse dedicate și nu neapărat sa fiți profesioniștii IT și dezvoltatorii care sunt capabili să instaleze și să configureze în mod independent funcționarea serviciilor necesare.


Care este diferența dintre serverele autogestionate (Self-Managed) și serverele VPS (Managed) gestionate?

În cadrul Serverelor VPS administrate, împreună cu gestionarea aspectelor hardware și rețelei, ne ocupăm complet de administrarea serverului. Vă oferim expertiză tehnică și suport avansat pentru securitate, upgrade-uri, optimizare și monitorizare proactivă, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii dvs.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md