VPS SSD Hosting în Europa

Interfețe de management VPS, care permite o implementare rapidă și o administrare ușoară a serverelor VPS în 9 locații.

Scalabil și complet gestionat

Cloud VPS Hosting în Europa

NVME VDS/VPS - Servere performante în Europa - 9 țări. Virtualizare pe bază de QEMU KVM.

Servere VPS în Europa cu stocare SSD

Avantaje Cloud VPS

 

  • Activare rapidă și viteză sporită
  • Opțiunea de Backup & Snapshots
  • Acces Root și interfață de administrare
  • Securitate şi protecție avansată

Caracteristici Cloud VPS

 

  • Protecție Firewall/Anti DDos
  • Reinstalarea OS prin interfața web
  • Acum cu unități NVMe super-rapide
  • Viteză, flexibilitate și stabilitate

Inclus cu toate pachetele VPS

Gama noastră de planuri de găzduire VPS - sunt concepute avînd în vedere flexibilitate și sunt construite pentru performanță și fiabilitate

Întrebări frecvente

Unde sunt situate fizic serverele dvs. VPS?

Avem mai multe locații și vom adăuga noi locații în timp. Când comandați un VPS, puteți alege locația în care va fi. Locațiile noastre actuale sunt: ​​Germania, Cipru, Franța, Spania, Grecia, Irlanda, Țările de Jos, Suedia, Regatul Unit.

Oferiți copii de rezervă? Cum funcționează backup-urile automate?

Da, oferim gratuit atât backup-uri manuale, cât și automate. Numărul maxim de copii de rezervă este de 2 pe VPS. Backup-urile au prioritate scăzută și pot dura până la câteva ore pentru a fi efectuate. Ne rezervăm dreptul de a elimina această caracteristică în orice moment.

 

De 2 ori pe săptămână, la diferite intervale, este creată o nouă copie de rezervă pentru VPS-ul tău. Acesta va înlocui cea mai veche copie de rezervă, fie că este manuală sau automată. Backup-urile sunt situate pe un disc diferit de unde se află vps-ul dvs. care este și în RAID10 pentru rezistență, pentru a vă păstra datele în siguranță.

Este posibil să adaug ptr/rdns la ip-ul meu?

Da, se poate face din pagina serverului. Vă rugăm să rețineți că trimiterea prin corespondență în masă este interzisă!

Oferiți ipv6?

Da, oferim o subrețea /124 cu fiecare VPS.
Trebuie remarcat faptul că SMTP este disponibil doar de la prima adresă IPv6 și nu este disponibil pentru pachetul „VPS One”.

Pot trimite e-mailuri utilizând VPS?

Da, dar cu restricții specifice. Trimiterea în masă/buletinele informative este strict interzisă. Pachetul „VPS Euro 1” nu permite trimiterea de e-mail (cu excepția clienților înscriși în programul nostru de fidelitate sau când serviciul este preplătit timp de 12 luni), iar celelalte pachete sunt limitate la 100 de e-mailuri/zi.

SMTP este disponibil numai de la adresa IP principală și prima adresă IPv6. Trebuie să setați un rDNS valid cu propriul nume de domeniu pentru a utiliza SMTP.

Ce canal/viteză este furnizat pentru VPS

Canalul 1 gbps pentru serverele VPS este partajat. Viteza garantată este de 100Mbps pentru toate pachetele noastre, cu excepția pachetului „VPS Euro 1” pentru care viteza garantată este de 70Mbps. Dacă lățimea de bandă lunară alocată este suprautilizată, legătura va fi limitată la 1 Mbps până când actualizați pachetul.

Viteza în Cipru nu este garantată, din cauza locației sale geografice izolate și a lipsei furnizorilor de internet de nivel 1.

Pot face upgrade la VPS?

Da, puteți alege să faceți upgrade la oricare dintre celelalte pachete în orice moment. Toate datele tale vor fi în siguranță și păstrate intacte, ip-ul rămâne același, iar procesul de actualizare durează 3-5 minute.

Oferiți suport tehnic pentru VPS Euro?

Da, oferim suport tehnic, între orele 9:00 și 21:00 GMT+2, prin sistemul nostru de support prin tikete. Vă rugăm să rețineți că serverele noastre sunt vândute ca neadministrate, ceea ce înseamnă că ne ocupăm de starea live a serverului, cum ar fi problemele de rețea și hardware, dar nu ne ocupăm de problemele legate de software-ul terță parte instalat pe server.

Pot scana porturile utilizând serverul VPS?

Nu, orice fel de scanare de porturi sau vulnerabilități va duce la întreruperea serviciului.

Pot face stres-teste utilizînd serverul VPS procurat la dvs?

Nu, orice fel de flood, dos sau alte „testări de stres” vor duce la încetarea definitivă a tuturor serviciilor din cont.

Pot găzdui produse protejate prin drepturi de autor pe server?

Nu, găzduirea produselor protejate prin drepturi de autor fără licența corespunzătoare va duce la încetarea serviciului.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md