VPS preinstalat cu cPanel/WHM

Noua generație de VPS. Construite pentru performanță, flexibilitate și stabilitate

Scalabil și autogestionat

VPS preinstalat cu cPanel/WHM

Avem plăcerea de a anunța că oferim soluții VPS cu panouri preinstalate pentru clienții noștri. Aceste soluții sunt concepute pentru a oferi simplitate și confort maxim, astfel încât să vă puteți gestiona serverul VPS fără probleme.

Whm Tools


Cu panoul preinstalat, veți avea acces la o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care vă va permite să instalați, să configurați și să gestionați toate aplicațiile și serviciile dvs. în mod eficient. În plus, VPS-ul dvs. va fi configurat cu cele mai recente tehnologii și cele mai bune practici de securitate, astfel încât să puteți fi sigur că datele și informațiile dvs. sunt în siguranță.

Servere cloud VPS complet automatizate cu panoul de control cPanel VPS - Găzduire web ușor de utilizat.


cPanel este unul dintre cele mai utilizate panouri de control pe serverele web din întreaga lume. La TopHost avem opțiunea de a instala acest panou de control pe VPS-ul dumneavoastră. Este foarte ușor să vă instalați cPanel VPS, să vă creați serverul și să adăugați aplicația cPanel în câteva minute. Licența dvs. va fi încărcată automat odată ce serverul dvs. este online. Acest panou de control este foarte ușor de gestionat site-urile și pachetele de găzduire.


cPanel este un panou de control de găzduire web bazat pe Linux, excelent pentru dezvoltatorii web începători care preferă un panou de control ușor de utilizat. Panoul de control al cPanel este plin de funcții precum MySQL, statistici, urmărirea datelor și funcții SEO. Toate acestea au făcut din cPanel un panou de control popular printre dezvoltatorii web.


Dacă doriți să utilizați cPanel și să vă găzduiți site-ul web în orice locație, aveți nevoie de un server VPS cu disponibilitate 24/7 și uptime ridicat, aveți nevoie de o conexiune de rețea rapidă și stabilă și nu doriți să schimbați propriul sistem de operare cu o distribuție Linux, utilizați TopHost cPanel VPS. Soluția noastră de găzduire cPanel VPS nivelează afacerea dvs. de găzduire web, oferind fiecare caracteristică necesară pentru a avea un VPS pre-setat rapid și stabil din Moldova.

Jupiter Tools


Serverele Preset VPS din R.Moldova cu cPanel au echipate cu dispozitive de stocare NVMe SSD și DDR4 RAM, asigurând o performanță înaltă și un transfer rapid de date. Toate serverele au un uptime garantat de 99,95%, ceea ce înseamnă că serverele sunt disponibile și stabile 24 de ore din 24, 7 zile din 7. VPS cu cPanel funcționează cu o conexiune de rețea de 1 Gbps care ajută la minimizarea latenței. Obțineți toate aceste caracteristici plus un sistem de operare Linux la alegere gratuitși preinstalat la prețuri accesibile!

Whm Interface 77


Încercați VPS-ul nostru - experimentați acum serverele noastre VPS de înaltă calitate din R.Moldova cu planuri optimizate pentru memorie și CPU!


CELE MAI UȘOARE ȘI MAI RAPIDE MODURI DE A UTILIZA CPANEL VPS

Deși nu există mai simplu mod de a opera cu un VPS dechit cu ajutorul cPanel.  cPanel este utilizat pentru atribuirea sarcinilor și efectuarea preferințelor dvs. de server preferat. Pentru a controla și monitoriza tabloul de bord, trebuie să faceți clic pe tastele și butoanele potrivite din cPanel. Prin urmare, punctele enumerate mai jos sunt modalitățile corecte de utilizare a panoului cPanel. Și, prin extensie, cele mai ușoare moduri de a utiliza serverele VPS cu cPanel de la TopHost.

Nu ratați cel mai bun VPS cPanel!

Explorați soluțiile de găzduire VPS de la TopHost și alegeți una care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Contactați-ne și vă vom ajuta să găsiți soluția perfectă pentru dumneavoastră!

Da, adăugarea unei licențe cPanel la configurarea serverului dvs. va costa suplimentar în funcție de plan.

  • Administrare cPanel
  • Pro
  • Plus
  • Premier

Cât timp durează să vă conectați la cPanel VPS?

Toate serviciile sunt implementate în termen de 5 minute, după ce plata a fost procesată.

Alege pachetul care vă convine

Cu aceste planuri, experții noștri vor lucra pentru a avea grijă de sarcinile de monitorizare și performanță în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md