VPS cu stiva LEMP preinstalată

Noua generație de VPS. Construite pentru performanță, flexibilitate și stabilitate

Scalabil și autogestionat

VPS cu stiva LEMP preinstalată

Rwofzdu

LEMP este un grup de stive de software open-source utilizate pentru dezvoltarea și implementarea de aplicații cu scară mare pe web. Într-o stivă LEMP, L reprezintă Linux, E reprezintă Nginx, M reprezintă MariaDB sau MySQL, iar P reprezintă PHP, Perl sau Python. Cu stiva LEMP, puteți găzdui site-uri și aplicații web, în special site-uri de dimensiuni mici și medii pe web.

 

Sistem de operare Linux

Ubuntu este un sistem de operare bazat pe o distribuție Linux. În afară de Ubuntu Linux, există alte câteva sisteme de operare celebre sub umbrela Linux - Fedora, Arch Linux, Linux Mint, Debian, CentOS etc. Fiind open-source, Linux este un sistem de operare pentru servere foarte preferat.

Serverul web Nginx

Nginx este un HTTP care inversează serverul proxy, proxy de e-mail și proxy TCP/UDP. De asemenea, suportă și front-end-ul, la fel ca Apache. Cu toate acestea, în comparație cu Apache, este rapid și ușor în servirea conținutului static. Nginx este foarte scalabil și utilizează mai puține resurse decât Apache, ceea ce îl face alegerea numărul 1 pentru administratorii de servere și dezvoltatorii de aplicații web.

Server de baze de date MySQL

Serverul MySQL este cel mai popular sistem de gestionare a bazelor de date relaționale open-source bazat pe limbajul de interogare structurat de către Oracle. MySQL este utilizat în principal pentru stocarea și recuperarea datelor din tabelele SQL și este utilizat în mod proeminent de aplicațiile web și instrumentele de publicare online, inclusiv WordPress.

Procesorul PHP

PHP (acronim recursiv pentru PHP: Hypertext Preprocessor) este un limbaj de scripting open source de uz general, utilizat pe scară largă, care este deosebit de potrivit pentru dezvoltarea web și care poate fi încorporat în HTML.

Alege pachetul care vă convine

Cu aceste planuri, experții noștri vor lucra pentru a avea grijă de sarcinile de monitorizare și performanță în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md