VPS preinstalat cu CyberPanel

Noua generație de VPS. Construite pentru performanță, flexibilitate și stabilitate

Scalabil și autogestionat

VPS preinstalat cu CyberPanel

Avem plăcerea de a anunța că oferim soluții VPS cu CyberPanel preinstalat pentru clienții noștri. Acesta este un panou de control web gratuit și ușor de utilizat, care vă va permite să vă administrați serverul cu ușurință și eficiență.


Cyberpanel Features Hero

CyberPanel vine cu numeroase funcții și capabilități care vă permit să configurați și să gestionați rapid site-uri web, baze de date, e-mail și multe altele. De asemenea, oferă o interfață de utilizator intuitivă, care este perfectă pentru utilizatorii începători.
 

Cu ModSecurity, puteți utiliza chiar și CSF cu CyberPanel, ceea ce necesită doar câteva clicuri. Acesta adaugă un strat suplimentar de securitate care previne atacurile înainte ca acestea să ajungă la sistemele software.


Gestionați-vă VPS-ul cu panoul de bord CyberPanel ușor de utilizat

Bucurați-vă de puterea incredibilă a găzduirii VPS susținută de CyberPanel, un panou de control de găzduire web de ultimă generație pe baza de  OpenLiteSpeed. Acum gestionați-vă serverul VPS cu o ușurință totală. Toate planurile noastre sunt simple și fiabile.VPS cu CyberPanel - pentru o gestionare fără probleme a VPS-urilor - Stocare SSD NVMe, LiteSpeed Web Server, Acces Root, 1 IP dedicat.

Planuri de găzduire VPS CyberPanel pentru o gestionare ușoară

Obțineți puterea, personalizarea și scalabilitatea de care aveți nevoie de la un server privat virtual (VPS) fără a vă face griji cu privire la administrarea serverului. 

Cyberpanel Wordpress Manager 1

Motive bune pentru a alege CyberPanel VPS Hosting de la TopHost

Platforma de găzduire CyberPanel VPS - performanță și securitate, astfel încât sunteți gata să obțineți îmbunătățiri semnificative și o experiență de găzduire de ultimă generație.Cel mai bun raport preț/performanță

Serverele noastre de înaltă performanță sunt construite cu tehnologie de clasă mondială și stocare SSD NVMe de clasă enterprise pentru o funcționare rapidă a site-urilor/aplicațiilor dvs. web. Cu aceasta, primiți, de asemenea, control total asupra serverului și resurse dedicate care oferă o experiență de găzduire de neegalat și costuri reduse.


Configurare instantanee CyberPanel VPS

Înțelegem cu adevărat importanța timpului și, prin urmare, mergem doar rapid în tot ceea ce facem! De îndată ce vă înscrieți și plata este efectuată, serverul dvs. CyberPanel VPS va fi configurat instantaneu.


Garanție de 99,95% Uptime

Promitem o garanție de 99,95% uptime cu planurile noastre de găzduire CyberPanel VPS. Este unul dintre cele mai bune timpi de funcționare din industrie. 


Caracteristici Pro

CyberPanel, alimentat de Litespeed, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă îndeplini sarcinile web într-un mod eficient. 


SSL gratuit cu un singur clic

Un certificat SSL gratuit, alimentat de Let's Encrypt, este emis de CyberPanel. Reînnoirea automată este, de asemenea, activată în mod implicit, reînnoind automat certificatul SSL înainte de expirarea acestuia. Un certificat SSL criptează în siguranță datele de pe site-ul dvs. web și vă ajută să câștigați încrederea vizitatorilor online.

LSCache

LSCache este o soluție de înaltă performanță care poate face față unor sarcini de lucru foarte mari și unor vârfuri bruște de trafic. Oferă un modul încorporat cu toate plugin-urile pentru crearea de conținut dinamic. Vă puteți stimula site-urile web cu LSCache și puteți obține o performanță fără probleme.


Instalator de aplicații

Instalarea aplicațiilor nu a fost niciodată atât de ușoară. Aplicația dvs. preferată este la un singur clic distanță! Cu CyberPanel, există o opțiune de instalare automată cu un singur clic. Puteți instala aplicații populare precum WordPress, Joomla, Drupal și multe altele cu un singur clic.

Cyberpanel


Monitorizarea ușoară a resurselor

Monitorizați cu ușurință toate resursele incluse în contul dvs. de găzduire VPS CyberPanel, inclusiv, memoria, CPU, RAM și lățimea de bandă din tabloul de bord CyberPanel ușor de utilizat. Puteți chiar să reporniți, să suspendați sau să încheiați site-ul dumneavoastră, controlul este în mâinile dumneavoastră.

 

Suport complet pentru HTTP/3 și Quic

Cu cel mai nou protocol HTTP și suport Quic, puteți gestiona un număr mare de vizitatori în același timp. Asigură performanțe de viteză maximă pentru obținerea mai multor obiecte în același moment, cea mai mică latență, conexiuni super-rapide și retransmiterea pachetelor pierdute.Implementarea GIT

Cu funcția GIT webhooks, puteți implementa rapid doar câteva linii de cod prin conectarea la Github și GitLab. Acest lucru va contribui la simplificarea gestionării proiectului dumneavoastră.

Cyberpanel OsConfigurare ușoară

Panoul de control CyberPanel este proiectat în principal cu scopul de a fi foarte ușor de utilizat pentru utilizatorii care nu sunt experți în tehnologie. Pentru că, nu există nici o bătaie de cap implicată în gestionarea serverului VPS. Toate caracteristicile LiteSpeed sunt disponibile atunci când începeți să folosiți OpenLiteSpeed ca server web.

 

Server Web LiteSpeed pentru a obține performanță maximă
LiteSpeed este un server web de înaltă performanță și scalabil, cu cele mai bune caracteristici din clasa sa. Acesta economisește resurse, menținând în același timp performanța, compatibilitatea și securitatea. Înlocuiți acum serverul Apache existent cu LiteSpeed fără a face modificări în sistemul de operare sau în alte programe software.

 

Găzduire VPS CyberPanel

 • Instalator automat de software
 • ModSecurity
 • Instalator Let's Encrypt cu un singur clic pentru certificate SSL
 • Gestionarea serverului FTP
 • Gestionarea bazelor de date
 • Gestionarea DNS
 • Suport pentru e-mail
 • Copii de rezervă automate
 • Funcționalitate de staționare/clonare a site-ului pentru WordPress
 • Implementarea Git
 • Containerizare

Puteți obține cea mai mare performanță pentru serverul dvs. de găzduire VPS CyberPanel, cu ajutorul serverelor web LiteSpeed. În plus, evitați necesitatea unui strat de cache de la terți și suportați tehnologiile de ultimă generație, precum HTTP/3. Obțineți viteza pe care site-ul dvs. o merită de fapt.

Panou de control CyberPanel Easy and Superfast Web Hosting, fără a mai fi nevoie de angajarea unui administrator Linux, iar CyberPanel este primul panou de control open-source care suportă OpenLiteSpeed și LiteSpeed Enterprise.

Alege pachetul care vă convine

Cu aceste planuri, experții noștri vor lucra pentru a avea grijă de sarcinile de monitorizare și performanță în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md