Servere Dedicate

Pentru cei care au nevoie de maximă calitate și fiabilitate

Puterea la dispoziția dumneavoastră

Servere Dedicate în R.Moldova

Pentru performanțe sporite și proiecte mari

Închirierea serverelor dedicate

Închirierea serverului include

 

  • Instalarea gratuită și monitorizarea
  • IP-KVM pentru administrarea la distanţă
  • HDD sau SSD, la alegere
  • 99.9% UPTIME rețea
  • Stabilitate și calitate

De ce noi?

 

  • Servere performante DELL
  • Recepţionarea serverului în termen de o zi 
  • Consumul de electricitate inclus
  • Data-centrul propriu
  • Canale de conexiune rapide şi conectare BGP
Închirierea serverelor dedicate

Inclus cu toate pachetele Dedicate

Gama noastră de planuri de găzduire este concepută având în vedere flexibilitate și sunt construite pentru performanță și fiabilitate

Întrebări frecvente

Pentru cine și pentru ce este potrivit Serverul Dedicat?

Închirierea unui server dedicat este potrivită:

 - pentru proiecte care necesită performanțe sporite;

 - pentru calcule complexe;

 - să-ți organizezi propriul cloud;

 - pentru proiecte și servicii mari;

 - pentru organizarea propriei găzduiri.

Ce este Server dedicat?

Server dedicat (Dedicated Server)  este unul dintre tipurile de servicii de găzduire, când o companie închiriază un server fizic separat.

Clienții au acces complet la hardware și software, pot instala în mod independent sistemele de operare necesare, pot modifica configurația și pot efectua orice lucrări tehnice.

Unde se află data centrul?

Echipamentele noastre sunt  situate într-un centru de date modern din mun. Chișinău, R.Moldova.

Care sunt beneficiile unui server dedicat în R.Moldova?

Avantajele serverul dedicat pot fi descrise pe scurt: control, securitate și performantă.

Serverele dedicate au cel mai ridicat nivel de performanță dătorita resurselor alocate unui singur utilizator,  față de celelalte tipuri de gazduire-web.

Gazduirea web pe un server dedicat în R.Moldova aduce beneficii pentru experiența utilizatorului, căt și pentru pozițiile din  motoarele de căutare.

Un site ce se încarcă rapid este întotdeauna poziționat mai bine în defavoarea unui site care se încară mai greu. Găzduint pe un server  web pe un server dedicat, timpul de incarcare vo fi foarte mici, imbunatatind, asftel, experiența utilizatorului.

Știm că  Google preferă site-urile rapide. Performantele acestui tip de hosting web garantează încarcare mai rapidă și poziții mai ridicate în rezultatele cautarilor din Google.

Perfomanță -  serverele dedicate dispun de o putere de calcul mild mai mare, destinată aplicatiilor care necesită soluții complexe și site-urile cu mult trafic.

Flexibilitate - deseori site-urile web creasc în complexitate și atunci este nevoie de mai multe resurse. Aceasta optiune de gazduire îți permite să adaugi foarte usor unitați de stocare suplimentare, RAM etc.

Securitate - ținănd cont de faptul ca mediul de găzduire de pe un server dedicat este complet izolat față de celelalte tipuri de găzduire web, nu vei fi afectat de acțiunile celorlalti clienți.

La fel nu trebuie să îți faci griji în privința atacurilor DDoS. Închiriază un server dedicat acum! Toate planurile noastre de găzduire dedicată includ protecție anti DDoS!

Pot folosi serverul meu dedicat cu cPanel?

Cel mai popular control panel este disponibil si pentru serverele noastre dedicate. Pentru a folosi cPanel/WHM este necesara achizita unei licente pentru server dedicat la doar 34,95 USD/luna

Voi avea access root/SSH la serverul dedicat?

Ai acces 100% la serverul tău dedicat și la toate resursele acestuia. Contul de root, în cazul sistemelor de operare Linux/Unix este contul de administrator, cu care îți poți gestiona echipamentul în funcție de necesități. Totuși, recomandăm folosirea unui user normal pentru activitățile obișnuite.

Servere Dedicate în R.Moldova

Găzduirea web cu discuri SSD NVMe vă permite să atingeți viteza maximă a site-ului, indiferent de volumul de date sau de traficul site-ului. SSD-storage oferă acces mai rapid la date și vă permite să rulați cu ușurință scripturi mult mai rapid. Discurile SSD enterprise cresc performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice.


Cea mai mare creștere a performanțelor din utilizarea găzduirii web ssd (ssd-hosting) este axată pe aplicații web dinamice. WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop și alte scripturi populare care adesea execută interogări în baza de date.

Beneficiind de serviciile noastre de web hosting (găzduire web), fiţi siguri că site-ul va fi mereu accesibil şi încărcarea acestuia va fi la viteza maximă. Găzduirea web de la TopHost corespunde celor mai înalte cerinţe și este una din cele mai rapide și stabile din R. Moldova.

Hosting provider TopHost – cel mai bun coraport dintre preţ pentru găzduire web de  calitate şi nivel de deservire. TopHost – presupune lipsa limitelor de trafic, copierea de rezervă (back-up) permanentă şi siguranţa informaţiei dumneavoastră. 

Servere Dedicate în R.Moldova
30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md