Servere Dedicate

Pentru cei care au nevoie de maximă calitate și fiabilitate

Puterea la dispoziția dumneavoastră

Servere Dedicate în R.Moldova

Pentru performanțe sporite și mega-proiecte, SSD & NVMe servere în R.Moldova

Închirierea serverelor dedicate

Închirierea serverului include

 

  • Instalarea gratuită și monitorizarea
  • IP-KVM pentru administrarea la distanţă
  • HDD sau SSD, la alegere
  • 99.9% UPTIME rețea
  • Stabilitate și calitate

De ce noi?

 

  • Servere performante DELL
  • Recepţionarea serverului în termen de o zi 
  • Consumul de electricitate inclus
  • Data-centrul propriu
  • Canale de conexiune rapide şi conectare BGP
Închirierea serverelor dedicate

Inclus cu toate pachetele Dedicate

Gama noastră de planuri de găzduire este concepută având în vedere flexibilitate și sunt construite pentru performanță și fiabilitate

Întrebări frecvente

Pentru cine și pentru ce este potrivit Serverul Dedicat?

Închirierea unui server dedicat este potrivită:

 - pentru proiecte care necesită performanțe sporite;

 - pentru calcule complexe;

 - să-ți organizezi propriul cloud;

 - pentru proiecte și servicii mari;

 - pentru organizarea propriei găzduiri.

Ce este Server dedicat?

Server dedicat (Dedicated Server)  este unul dintre tipurile de servicii de găzduire, când o companie închiriază un server fizic separat.

Clienții au acces complet la hardware și software, pot instala în mod independent sistemele de operare necesare, pot modifica configurația și pot efectua orice lucrări tehnice.

Unde se află data centrul?

Echipamentele noastre sunt  situate într-un centru de date modern din mun. Chișinău, R.Moldova.

Care sunt beneficiile unui server dedicat în R.Moldova?

Avantajele serverul dedicat pot fi descrise pe scurt: control, securitate și performantă.

Serverele dedicate au cel mai ridicat nivel de performanță dătorita resurselor alocate unui singur utilizator,  față de celelalte tipuri de gazduire-web.

Gazduirea web pe un server dedicat în R.Moldova aduce beneficii pentru experiența utilizatorului, căt și pentru pozițiile din  motoarele de căutare.

Un site ce se încarcă rapid este întotdeauna poziționat mai bine în defavoarea unui site care se încară mai greu. Găzduint pe un server  web pe un server dedicat, timpul de incarcare vo fi foarte mici, imbunatatind, asftel, experiența utilizatorului.

Știm că  Google preferă site-urile rapide. Performantele acestui tip de hosting web garantează încarcare mai rapidă și poziții mai ridicate în rezultatele cautarilor din Google.

Perfomanță -  serverele dedicate dispun de o putere de calcul mild mai mare, destinată aplicatiilor care necesită soluții complexe și site-urile cu mult trafic.

Flexibilitate - deseori site-urile web creasc în complexitate și atunci este nevoie de mai multe resurse. Aceasta optiune de gazduire îți permite să adaugi foarte usor unitați de stocare suplimentare, RAM etc.

Securitate - ținănd cont de faptul ca mediul de găzduire de pe un server dedicat este complet izolat față de celelalte tipuri de găzduire web, nu vei fi afectat de acțiunile celorlalti clienți.

La fel nu trebuie să îți faci griji în privința atacurilor DDoS. Închiriază un server dedicat acum! Toate planurile noastre de găzduire dedicată includ protecție anti DDoS!

Pot folosi serverul meu dedicat cu cPanel?

Cel mai popular control panel este disponibil si pentru serverele noastre dedicate. Pentru a folosi cPanel/WHM este necesara achizita unei licente pentru server dedicat la doar 34,95 USD/luna

Voi avea access root/SSH la serverul dedicat?

Ai acces 100% la serverul tău dedicat și la toate resursele acestuia. Contul de root, în cazul sistemelor de operare Linux/Unix este contul de administrator, cu care îți poți gestiona echipamentul în funcție de necesități. Totuși, recomandăm folosirea unui user normal pentru activitățile obișnuite.

Care este diferența dintre server dedicat și VPS?

Serverul dedicat este un server fizic. Acesta oferă control total asupra hardware-ului și software-ului. Serverul dedicat poate fi configurat pentru a oferi performante mai mari, dar costă mai mult decat un server virtual (VPS). Un VPS (Virtual Private Server) este o soluție de hosting care folosește tehnologia virtualizarii pentru a imparti un singur server fizic în mai multe servere virtuale.

Fiecare VPS are propriile resurse dedicate, cum ar fi CPU, memorie RAM și spațiu pe disc. Acestea pot fi configurate pentru a oferi performanțe similare cu cele ale unui server dedicat, dar la un cost mult mai redus.

Servere Dedicate în R.Moldova

Dacă doriți sa aveți un server dedicat în R. Moldova, atunci TopHost este cea mai bună alegere. Noi oferim soluții de servere dedicate personalizate, care se pot adapta nevoilor și cerințelor dvs. Cele mai bune servere dedicate sunt disponibile la prețuri accesibile și oferă performanțe excelente pentru afacerile online.


TopHost vă poate oferi servere dedicate cu configurații flexibile și scalabilitate ridicată, pentru că să puteți obține cele mai bune rezultate din activitatea dvs online. Serverele sunt echipate cu procesoare Intel Xeon, discuri SSD & NVMe de înaltă performanță, astfel încît să puteți rula orice tip de aplicație web fără întreruperi sau probleme de viteză.

În plus, TopHost vă poate oferi suport tehnic 24/7 prin intermediul chat-ului live și e-mail-ului pentru orice problemă pe care o întampinați cu serverul dvs. dedicat în R Moldova. TopHost vă asigură că toată infrastructura IT este menținută la standarde ridicate prin administrarea corectă și monitorizarea constantă.

Performanță ridicată: Serverele dedicate de la TopHost oferă performanță ridicată și control deplin asupra configuraţiei. Cu serverele dedicate, aveţi control deplin asupra configuraţiei software pe care le folosiţi pentru a face ca site-ul sau aplicația dvs.  sã funcţioneze corect şi eficient.

Servere Dedicate în R.Moldova
30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md