Hosting 1C

Soluția perfectă pentru utilizarea 1C

Contabilitatea online

Hosting 1C

Găzduire pentru programul de contabilitate 1C

Soluția perfectă pentru utilizarea 1C

Servicii 1C, contabilitate Online

 

  • Acces 24/24 la baza de date 1C
  • Protejarea datelor dumneavoastră la maxim
  • Utilizarea 1C, pe orice sistem de operare 
  • Excludeți cheltuielile pentru personalul IT

Hosting 1C este soluția pentru

 

  • Baze de date centralizate
  • Acces de la distanță a angajaților
  • Utilizarea programului 1C în regim terminal
  • Conexiunea folosind aplicația - client (RDP)
Soluția perfectă pentru utilizarea 1C

Inclus cu toate pachetele VPS

Gama noastră de planuri de găzduire VPS - sunt concepute avînd în vedere flexibilitate și sunt construite pentru performanță și fiabilitate

Soluția perfectă pentru utilizarea 1C

Soluția perfectă pentru utilizarea 1C

În cadrul serviciului de "Web Hosting - 1C" clienților li se acordă accesul la tot sistemul 1C, care se află în centru de date a companiei TopHost. Clienții primesc acces sigur și securizat la sistem, iar noi asigurăm securitatea și confidențialitatea datelor.

 

În funcție de câți utilizatori vor lucra pe un server virtual în același timp, poate fi selectată și soluția potrivită cu ajutorul nostru. Tot sistemul, inclusiv baza de date, sunt instalate pe serverele noastre, care fizic se găsesc în centru de date al companiei TopHost, astfel nu veți instala nimic la calculatorul dumneavoastră.

 

Vi se oferă, un acces special securizat, cu ajutorul căruia veți putea să vă conectați la 1C din orice colț al lumii având acces la Internet. Avantajul principal este: mobilitatea, și anume, specialistul poate lucra la domiciliu sau în deplasări, utilizînd un laptop sau o tabletă. Dacă organizația are mai multe filiale, toți specialiștii pot lucra într-un mediu comun 1C, care nu este dependent de un oficiu anume.

 

Utilizarea programului 1C la distanță, se efectuează prin intermediul unui terminal securizat. Din punct de vedere al utilizatorului, regimul dat de utilizare practic nu diferă de lucrul cu programul local, lansat la computer.

 

Datele de pe server se stochează simultan pe câteva hard-discuri (RAID-matrice). Datorită stocării simultane nu vor avea loc pierderi de informații, în caz că unul din hard-discuri poate ieși din funcțiune, iar viteza de citire, permite accesarea datelor cât mai rapidă, în comparație cu utilizarea unui computer de birou.

Întrebări frecvente

Cum să vă conectați la un server 1C la distanță?

După ce ați obținut acces la serverul 1C, aveți un nume de utilizator și o parolă, precum și o adresă și portul pentru conectare. În sistemul de operare Windows, există conectare utilizînd terminalul RDP.  Windows este aplicația Conexiune RDP. 

Cum să conectezi imprimanta sau un disc la serverul terminal?

Cum să conectați imprimante și discuri la un server terminal. Port forwarding. Adesea, atunci cînd lucrează cu un server terminal 1C, utilizatorii au o întrebare despre cum să conecteze o imprimantă sau o unitate flash USB cu o cheie la un server la distanță. Secretul constă în setările comenzii rapide pentru conectarea la terminal prin protocolul RDP, în setări, există mai multe file în care puteți configura acești parametri de conexiune. Să luăm în considerare principalele opțiuni.

 

Există mai multe file în proprietățile de comandă rapidă. Selectați fila „Resurse locale”. În partea de jos a acestei secțiuni există casete de selectare „Imprimante” și „Clipboard”, pentru redirecționarea imprimantelor conectate la mașina dvs. locală și funcționarea clipboardului între terminal și desktop, aceste casete de selectare trebuie bifate.


După efectuarea modificărilor la setări, este necesar să încheiați complet sesiunea pe terminal apăsând butonul START și selectând elementul de meniu corespunzător „Sfârșit de sesiune”. Apoi mergeți din nou la server. După care, noile setări de conexiune vor intra în vigoare, iar imprimantele vor fi conectate la terminal server. 
În partea de jos a acestei secțiuni, puteți face clic pe butonul „Detalii” și puteți deschide o secțiune suplimentară pentru configurarea redirecționării porturilor prin RDP.

 

Bifând casetele, puteți selecta în mod specific discurile care vor fi difuzate către terminal și puteți lucra cu ele pe terminal ca și cum ar fi conectate direct la server. Pentru a vă conecta la un desktop la distanță, de exemplu un jeton USB cu chei, bifați caseta „Porturi”. Și, de asemenea, finalizați sfârșitul sesiunii și reintră în terminal. Nu uitați să salvați setările conexiunii în prima filă a proprietăților comenzii rapide pe care tocmai ați configurat-o.

Calculul capacității serverului

1 GB RAM = 0,85 utilizatori care lucrează în terminalul RDP. Acest număr poate varia în funcție de numărul de programe, ferestre browserului pornite de utilizator, precum și de dimensiunea bazelor de date și de încărcarea pe serverul de baze de date MS SQL Server.


Dacă unii utilizatori au plecat, dar nu au închis 1C, iar programele atârnate în fundal ocupă RAM, acest lucru poate interfera cu funcționarea serverului. Pentru a încheia o sesiune de utilizator, utilizați articolul nostru, Cum să încheiați sesiunile de utilizator pe serverul terminal 1C

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md