Cea mai accesibilă și rapidă găzduire Business

Vă oferim cea mai accesibilă găzduire web pentru afacera perfectă pentru site-uri web cu trafic sporit

Business Web Hosting - pentru viteză maximă și succes în vînzări

Găzduire SUPER RAPIDĂ pentru viteză maximă și pentru a atinge succes în vînzări, pe bază de SSD NVMe.

 

Vă oferim cea mai accesibilă găzduire web pentru afaceri NVME SSD, perfectă pentru site-uri web cu trafic sporit. Dacă aveți dificultăți cu trecerea la Business Hosting, vă vom oferi suportul necesar și asistență la transferul fișierelor site-ului dvs. pe TopHost gratuit!

 

Găzduirea Business este optimizată pentru WooCommerce, OpenCart, PrestaShop, Bitrix, utilizatorul are la dispoziție cPanel, sistemul Litespeed, pentru accelerarea site-ul web, imunify360 antivirus inclus, un certificat SSL cadou, backup-ul site-ului, la fel este inclus. De asemenea, garantăm 99% timp de funcționare a serverului și multe alte.

 


Ce site-uri au nevoie de Business Hosting?



Mod rapid de a crește vânzările

Știați că peste jumătate dintre utilizatorii de internet vor părăsi site-ul dvs. dacă durează mai mult de 3 secunde încărcarea paginii? Acesta este un profit semnificativ pierdut pentru companie. Dar cu Business Hosting, paginile tale se încarcă mai repede decît cu Shared Hosting, astfel încât mai mulți vizitatori se transformă în clienți potențiali. Vă puteți aștepta la viteze de descărcare rapide atunci cînd aveți găzduire Business. În general, site-urile web găzduite pe servere Business Hosting se încarcă de pînă la trei ori mai repede comparativ cu Web Hosting SSD.

 


Protecție SSL gratuită și nelimitată

Pe lîngă cîțiva pași de securitate la nivel de server, oricare dintre planurile noastre de găzduire pentru afaceri include un certificat SSL gratuit și nelimitat pentru fiecare site pe care îl găzduiți. Și nu vă faceți griji cu privire la data de expirare a certificatului SSL, va fi reînnoit automat pentru dvs.

 


Viteză rapidă a procesorului și memorie RAM de care aveți nevoie

Prin achiziționarea unui pachet de Business Hosting, obțineți garantat resurse CPU și RAM, resurse de procesare și memorie necesare pentru performanța rapidă a site-ului.

 


Ce este Business Hosting-ul?

Dacă site-ul dvs. este în creștere, este doar o chestiune de timp pînă cînd aveți nevoie de mai multe resurse decît vă poate oferi găzduirea partajată. Business Hosting oferă aceeași putere și performanță ca un server personal virtual (VPS) fără bătaia de cap a administrării serverului. Obțineți mai multă RAM, resurse CPU și un randament îmbunătățit fără a fi nevoie să angajați un profesionist IT pentru a vă gestiona serverul.

 


Care sunt beneficiile?



Simplitate

Veți obține un panou de control pentru găzduire cPanel foarte ușor de utilizat. Și cu găzduirea Business, nu aveți nevoie de abilități de administrare a serverului pentru a-l gestiona.



Izolare completă

Pentru că ai resurse garantate și datorită sistemului CloudLinux, site-ul tău nu este afectat de alte site-uri de pe server.

 


Flexibilitate

Gazduirea business este adaptata pentru cele mai populare sisteme CMS: alege între WordPress, Drupal, Joomla, PrestaShop și altele.

 


Litespeed Web Server

Folosim Litespeed - server web pentru toate site-urile web cu pachetele noastre de Business Hosting. Litespeed asigură că conținutul site-ului dvs. să fie procesat mai rapid decît orice alt server web disponibil.

 


Cele mai recente versiuni PHP

Ne asigurăm întotdeauna că toți clienții noștri de găzduire de afaceri au acces la cele mai recente versiuni de PHP. Acest lucru vă protejează site-ul web de vulnerabilitățile de securitate și face ca site-ul sa funcționeze mai rapid.




SSD-uri NVMe

Folosind SSD-uri NVMe, vă putem garanta că site-ul dvs. se va încărca cu până la 300% mai rapid, cu o creștere semnificativă a performanței, ceea ce este deosebit de important pentru capacitatea de răspuns a site-urilor care conțin baze de date mari. Pachetele noastre sunt perfecte pentru antreprenorii care doresc cel mai bun și mai rapid serviciu posibil pentru site-ul lor. Dacă nu sunteți mulțumit de găzduirea dvs. actuală și doriți ceva mai rapid, atunci oricare dintre planurile noastre de Business Hosting este perfect pentru dvs.



Business Web Hosting - pentru viteză maximă și succes în vînzări

Aflați despre cele mai recente oferte de găzduire web

Soluții complete de găzduire web cu toate caracteristicile și instrumentele incluse, construite pentru viteză, flexibilitate și stabilitate

Selectați planul dvs. de găzduire web

Selectați planul dvs. de găzduire Wordpress

Selectați planul de Business Hosting

Selectați planul dvs. de găzduire VPS

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md