Web Hosting SSD NVMe

Găzduire SSD NVMe în Moldova - pentru cei care apreciază viteza, calitatea și securitatea!

Principala regulă a tarifelor noastre este "All inclusive"!

Web Hosting SSD NVMe

Planurile de Găzduire-web create pentru o gestiune simplă și rapidă a site-urilor
Acestea includ: Adrese de mail nelimitate, SSL gratuit, Backup, Stocare SSD

De ce TopHost.MD

Viteză

  • SSD  Corporate Storage
  • Canale cu viteză maximă de transfer a datelor
  • Număr nelimitat de domenii și subdomenii
  • Serviciu suport rapid şi competent
  • Trafic nelimitat

Calitate și siguranță

  • Certificate SSL gratuite
  • Siguranţă maximă a serverelor
  • Panoul de control cPanel
  • 100% protecție de la atacuri DDoS
  • Preţuri mici și calitate înaltă a serviciilor
De ce TopHost.MD

Găsiți un nume de domeniu perfect

Verificați dacă domeniul de care aveți nevoie este disponibil sau alegeți o altă zonă de domeniu de la 8,99 USD pe an

.md .com .net .org .ru .srl .ro

Întrebări frecvente

Ce plan de găzduire web trebuie să aleg?

Alegerea ta trebuie să fie strîns legată de site-ul pe care îl administrezi. TopHost îți pune la dispoziție 4 planuri care să satisfacă atît cerințele unui magazin online cu mii de produse, cît și pe cele ale unui blog sau site de prezentare.

Desigur, echipa noastră de suport este disponibilă, astfel că ne poți contacta oricînd pentru a te ghida către cea mai bună găzduire web.

Dacă am deja un site, mă puteți ajuta cu transferul lui?

Da, și nu numai! Serviciul de migrare este oferit gratuit la achiziția oricărui plan de găzduire web de pe TopHost.

Procesul durează aproximativ o oră și se realizează fără risc de downtime. Tot de ce vom avea nevoie sunt datele de autentificare ale contului unde este găzduit site-ul înainte de transfer.

Web Hosting Găzduire Web SSD NVMe

Găzduirea web cu discuri SSD NVMe vă permite să atingeți viteza maximă a site-ului, indiferent de volumul de date sau de traficul site-ului. SSD-storage oferă acces mai rapid la date și vă permite să rulați cu ușurință scripturi mult mai rapid. Discurile SSD enterprise cresc performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice.


Cea mai mare creștere a performanțelor din utilizarea SSD-hosting este axată pe aplicații web dinamice. WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop și alte scripturi populare care adesea execută interogări în baza de date.

Beneficiind de serviciile noastre de web hosting (găzduire web), fiţi siguri că site-ul va fi mereu accesibil şi încărcarea acestuia va fi la viteza maximă. Găzduirea web de la TopHost corespunde celor mai înalte cerinţe și este una din cele mai rapide și stabile din R. Moldova.

Hosting provider TopHost – cel mai bun coraport dintre preţ, calitate şi nivel de deservire. TopHost – presupune lipsa limitelor de trafic, copierea de rezervă (back-up) permanentă şi siguranţa informaţiei dumneavoastră. 

Web Hosting Găzduire Web SSD NVMe

De ce alegi Găzduire de la TopHost?

Suport tehnic eficient
Toate abonamentele de găzduire web includ: LiveChat, Suport telefonic, Suport prin e-mail sau tichete și compartimentul nostru de întrebări frecvente.

 

CloudLiunx

Implementează soluții în mediul Găzduirii-web de virtualizare, izolînd fiecare utilizator. CloudLinux asigură stabilitatea serverelor noastre, fiind practic imposibil ca problemele tehnice ale unui cont de hosting să afecteze restul conturilor găzduite pe același server. Cu CloudLinux ai acces la toate versiunile de PHP, disponibile prin intermediul PHP selector-ului direct din cPanel: PHP 5.6 - PHP 8x.

Găzduire Web compatibilă cu: Magento, Drupal Hosting, phpBB, Mediawiki, CodeIgniter Hosting, osCommerce, OpenCart Hosting.

 

Abonamentele noastre de Găzduire-web oferă:

Resurse hardware consistente, tehnologii moderne (PHP, MySQL, Node.js, Python) şi vă garantează  prezenţa online stabilă şi un timp optim de răspuns al serverelor. 

 

Premium Hosting Provider
TopHost este compania cu o experiență acumulată pe parcursul anilor de activitate în acordarea serviciilor de găzduire web și înregistrare domenii. Găzduim mii de site-uri aflate în R.Moldova în Data-center-ul propriu. Clienții noștri beneficiază de uptime garantat 99.9% și protecție avansată anti-DDoS care vă oferă siguranță în cazul atacurilor cibernetice și apără site-ul Dvs.

30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md