Găzduire SSD NVMe în Moldova

Găzduire SSD NVMe în Moldova - pentru cei care apreciază viteza, calitatea și securitatea!

Principala regulă a tarifelor noastre este "All inclusive"!

Ce înseamnă găzduirea web a paginilor sau site-urilor?

Găzduirea web este serviciul cu ajutorul căruia site-ul dumneavostră și fisierele care il alcătuiesc sunt stocate pe un server. Serviciul de găzduire web face ca site-ul dvs. să fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet. Site-ul este compus din fișiere care sunt plasate pe server în o anumita mapă. Găzduire web sau web hosting este închirierea spatiului pe serverul companie, pe o anumită perioadă de timp. Serverul este conectat la internet cu o bandă largă de trafic.

Serverul este un computer foarte performant, special proiectat și creat ca să  ofere posibilitatea de stocare a mai multor site-uri clientilor capabil să servească cererilor venite din partea a sistemelor și aplicațiilor serverului. Serviciul de găzduire web permite persoanelor juridice și celor fizice să dețină  un web site în rețeaua globală de Internet.

Pe langă spațiul alocat de stocare pe server, punem dispozitia și alte facilitati, cum ar fi: panou comod de administrare cPanel, din care pot fi configurate: adăugarea/editarea de subdomenii, baze de date,  email-uri, accesarea fișierelor, cron-jobs, instalarea de scripturi CMS în mod automat, diverse  statistici despre vizitatorii site-ului dumenavastră.


Cum să alegi abonamentul potrivit de web hosting?

Pentru a alegerea abonamentului cel mai potrivit pentru trebuie luate în calcul următoarele aspecte: spațiul ocupat de fișierele site-ului php, html sau altele în funcție limbajului folosit la creare și a imagninilor site-ului. La fel și documentele pfd, doc – care pot fi atașate la pagini. Și căsutele postale create pe contu de hosting necesita spatiu alocat. Este recomandat de a aloca chiteva sute de MB pentru funcționarea normala a casuței postale.

Cele mai des întilnite tehnologii pentru serverele utilizala la găzduire web sunt: PHP, Java, Ruby on Rails, ColdFusion sau ASP.NET) cu diverse tipuri de baze de date (MYSQL, PostgreSQL). Pe aceste  servere se pot instala cu ușurintă site-uri de e-commerce (magazine online) sau forumuri.

De obicei serverele rulează pe anumite tipuri de sisteme de operare cele mai folosite fiind Linux si Windows.

Serviciile de web-hosting oferite de compania noastră pot fi divizate în următoarele categorii:


Shared web hosting  - este tipul de găzduire în care fișierele mai multor site-uri se găsesc pe același server. Aceste site-uri consumă în comun resursele serverului (HDD, CPU, RAM, etc), acest tip de găzduire web este cel mai  utilizat de către companii pentru site-urile corporative, site-uri de prezentare, magazine online mici și mijlocii, etc.

Găzduirea VPS (Virtual Private Server) -  este aproape similară ca și găzduirea web (shared), cu excepția că resursele sunt mai mari iar împărtirea resurselor se face pe baza aplicațiilor de virtualizare care le divizează virtual și garantează utilizarea resurselor procurate (HDD, CPU, RAM).

Hosting Dedicat/Arendarea Serverelor Dedicate -  serverul dedicat este oferit spre închiriere și astfel clientul are controlul total asupra serverului. La arendarea serverului, puteţi alege sistemul de operare care poate fi instalat pe serverul atribuit dumneavoastră: Debian, CentOS, Ubuntu sau Windows Server.

Reseller web hosting - reprezintă tipul de găzduire web în care proprietarul contului de găzduire poate vinde resursele sistemului (spatiu pe disc, banda alocata, etc). Este tipul de găzduire folosit de companiile de webdesign sau dezvoltatorii web.

Plasarea comenzii -  acest pas este foarte ușor de realizat, selectați serviciile pe care doriți să le achiziționați, accesați butonul “comandă” și urmați pașii pentru a finisa comanda.

Plata și activarea - activarea serviciilor achiziționate se va face imediat după momentul confirmarii recepționării plății clientului. Plata poate fi efectuat prin intermediul sistemelor integrate pe site-ul nostru sau prin transfer bancar pentru persoanele juridice.

Alege pachetul care vă convine

Cu aceste planuri, experții noștri vor lucra pentru a avea grijă de sarcinile de monitorizare și performanță în timp ce vă concentrați asupra afacerii dvs.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md