Servicii noi - Găzduire Business și Wordpress

Suntem bucuroși să vă prezentăm o serie de noi planuri tarifare: Business Hosting și Wordpress Hosting

Lansarea de noi planuri tarifare și servicii de Hosting de la TopHost

Aceste servicii includ mult mai multe resurse CPU/RAM și de cea mai mare viteză de operare, datorită unităților ultra-rapide de ultima generație (SSD NVMe). În același timp, am reușit să reducem semnificativ costurile de întreținere, datorită utilizării celor mai moderne echipamente. Pachetele la fel includ: numar nelimitata email-uri, SSL gratuit, backup, stocare SSD NVMe.

 

  • Planurile de găzduire business sunt ideale pentru designeri web, dezvoltatori și cei care administrează site-uri de comerț electronic, sau care consumă multe resurse și cu trafic sporit.
  • Găzduire Wordpress - soluție sigură, stabilă și rapidă, este optimizată special pentru Wordpress și include - SSD NVMe, LiteSpeed ​​​​+ LS Cache.

 

Experimentați diferența de viteză cu noile SSD-uri NVMe! Tehnologia NVMe vă permite să profitați din plin de viteza citire și scriere, care este mult mai rapidă în comparație cu discurile SATA mai vechi. Explorează toate serviciile și alege-le pe cele potrivite pentru proiectul tău.

Lansarea de noi planuri tarifare și servicii de Hosting de la TopHost

Aflați despre cele mai recente oferte de găzduire web

Soluții complete de găzduire web cu toate caracteristicile și instrumentele incluse, construite pentru viteză, flexibilitate și stabilitate

Selectați planul dvs. de găzduire web

Selectați planul dvs. de găzduire Wordpress

Selectați planul de Business Hosting

Selectați planul dvs. de găzduire VPS

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md