Web Hosting - 1C

Web Hosting 1C pentru contabilitatea online

Soluția perfectă pentru utilizarea 1C

1c hosting_ro
În cadrul serviciului de "Web Hosting - 1C" clienților li se acordă accesul la tot sistemul 1C, care se află în centru de date a companiei TopHost. Clienții primesc acces sigur și securizat la sistem, iar noi asigurăm securitatea și confidențialitatea datelor.
 Puteți face cunoștință cu prețurile platformei VPS pentru plasarea 1C aici >>

În funcție de câți utilizatori vor lucra pe un server virtual în același timp, poate fi selectată și soluția potrevită cu ajutorul nostru.

Tot sistemul, inclusiv baza de date, sunt instalate pe serverele noastre, care fizic se găsesc în centru de date al companiei TopHost, astfel nu veți instala nimic la calculatorul dumneavoastră. Vi se oferă, un acces special securizat, cu ajutorul căruia veți putea să vă conectați la 1C din orice colț al lumii având acces la Internet.

Avantajul principal este: mobilitatea, și anume, specialistul poate lucra la domiciliu sau în deplasări, utilizând un laptop sau o tabletă. Dacă organizația are mai multe filiale, toți specialiștii pot lucra într-un mediu comun 1C, care nu este dependent de un oficiu anume.
 
Utilizarea programului 1C la distanță, se efectuează prin intermediul unui terminal securizat. Din punct de vedere al utilizatorului, regimul dat de utilizare practic nu diferă de lucrul cu programul local, lansat la computer. Datele de pe server se stochează simultan pe câteva hard-discuri (RAID-matrice).

Datorită stocării simultane nu vor avea loc pierderi de informații, în caz că unul din hard-discuri poate ieși din funcțiune, iar viteza de citire, permite accesarea datelor cât mai rapidă, în comparație cu utilizarea unui computer de birou.

Web hosting 1C este o soluție modernă, comodă șisi sigură pentru utilizarea programului financiar-contabil, care vă permite:
 
 • Să vă deziceți de păstrarea informației pe servere și PC-urile personale, unde persistă riscul de acces nedorit.
 • Să aveți la îndemână, toate datele necesare în orice moment și oriunde, prin intermediul Internetului.
 • Să economisiți mii de dolari pentru crearea, menținerea și actualizarea infrastructurii IT proprii.
Sunt acceptate pentru plasare baze de date existente de orice configurație.

Servicii 1C, contabilitate Online:
 • Acces 24/24 la baza de date 1C, prin intermediul Internet.
 • Protejarea datelor dumneavoastră la maxim.
 • Utilizarea 1C, pe orice sistem de operare (Windows, Linux, MacOS X, iOS, Android)
 • Actualizări regulate 1C
 • Backup zilnic
 • Excludeți cheltuielile pentru personalul IT

Serviciul de Web Hosting 1C este soluția elegantă pentru următoarele probleme:
 
 • Baze de date centralizate, pentru organizația dumneavoastră plasată pe serverele noastre.
 • Acces de la distanță a angajaților, din toate punctele (sucursale, depozite, magazine, birouri) direct la o singură bază de date.
 • Lucrul cu programul 1C în regim terminal, vizual nu diferă de utilizarea 1C instalat local, pe computerul utilizatorului.
 • Conexiunea se face prin Internet folosind aplicația - client (Remote Desktop Connection) pentru conexiune la distanță, care este parte a sistemului de operare. Nu este necesară instalarea de software suplimentar.
 • Personalul întotdeauna operează cu informația actualizată.
 • Datele personale a bazei 1C sunt disponibile pentru lucru 24/24.
Securitate de stocare a datelor și accesul securizat la date, este specificat în contract și în acordul de confidențialitate. Datele dumneavoastră sunt numai a dumneavoastră!

Pentru a aplica la serviciul de găzduire 1C - expediați un e-mail la adresa: info@tophost.md cu subiectul: "Hosting 1C".
Expediați datele dumneavoastră de contact și managerul nostru vă va contacta neapărat.