Colocarea serverelor în Moldova

Colocarea serverelor în centrul nostru de date din R. Moldova

Soluție pentru orice provocare

Servicii de colocare a serverelor

Centru de date de ultimă generație pentru propriile echipamente

Denumirea serviciului Unități Descriere Servicii incluse Preț
CS 1 1 Unit Instalarea și conectarea 350 W 80 $/luna
CS 2 2 Unit Instalarea și conectarea 450 W 95 $/luna
CS 3 3 Unit Instalarea și conectarea 750 W 135 $/luna
CS 4 4 Unit Instalarea și conectarea 1100 W 230 $/luna

Pentru a comanda servicii de colocare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +373 795-800-80

Servicii de colocare a serverelor

Serviciile includ

 

  • Monitorizarea non-stop a echipamentului
  • Monitorizarea temperaturii
  • Supraveghere video
  • Siguranță şi confidenţialitate
  • Amplasare comodă 

Infrastructura include

 

  • Alimentarea continuă cu energie electrică
  • Sisteme de alarmă și incendiu
  • Administrarea la distanţă a serverelor (IP KVM)
  • Echipamente: Dell, HP, Mikrotik, Cisco
  • Canale cu viteză maximă de transfer a datelor
Servicii de colocare a serverelor

Inclus cu toate pachetele de colocare

Infrastructura eficientă cu arhitectură redundantă și scalabilă atît pentru servere, cît și pentru sisteme de back-up

Întrebări frecvente

Cum să vă livrez serverul pentru serviciul de colorare?

Dacă compania dumneavoastră nu este localizată în mun.Chişinău, atunci puteţi livra serverul în oficiul nostru prin intermediul companiilor de livrări, iar specialiştii noştri îl vor instala în centrul de date.

Ce înseamnă serviciul de colocare?

Avantajul serviciului de colocare îl prezintă libertatea de alegere a echipamentului colocat. Pe acesta îți poți instala diferite aplicații cu acordul nostru și în conformitate cu contractul pe care îl vei semna.


În cazul în care vrei să benificiez de serviciul de colocare a unui server în Data Center-ul nostru, acesta va trebui să corespundă cu anumite cerințe de tip hardware (putere consumată, placă/plăci de rețea), software și de securitate.

Puteți ajuta la alegerea și achiziționarea echipamentelor pentru colorare?

Dacă este necesar, specialiștii noștri vor putea propune serverul optim pentru nevoile dumneavoastră, vor putea organiza achiziția, livrarea și instalarea acestuia. În același timp, se va asigura garanție de calitate înaltă.

Ce determină costul de colocare a unui server?

Costul plasării depinde de mai mulți factori: volumul comenzii, consumul de energie electrică, banda solicitată de internet, disponibilitatea serviciilor suplimentare.

Contactați-ne, oferindu-ne o scurtă informație de cerințe tehnice, iar noi vă vom pregăti cu promptitudine o ofertă comercială.

Acceptați si furnizori de găzduire web pentru colorare?

Sigur ca da! Atat timp căt vorbim despre o activitate legală, data centrul nostru este soluția pe care o cauti. Astfel, dacă oferiți servicii de găzduire web, însă nu dispuneți de propriul data-centru, sunteți bine venit la TopHost!

Care sunt avantajele colocarii unui server în datacentrul TopHost în R.Moldova?

Serviciul de colocare și protecție a datelor este oferit în cadrul centrului de date TopHost.MD. Acest centru de date este localizat in R. Moldova, astfel beneficiind de conexiuni redundante din multiple surse. Personalul TopHost are acces direct si constant în cadrul acestui centru de date.


Securitate
Accesul clientilor în incinta centrului de date se face doar pe baza sistemelor securizate și doar insotit de către personalul TopHost, acces care este monitorizat cu camere de luat vederi.


Redundanta 100%
Centrul de date dispune de redundanta atat în ceea ce privește banda de Internet, precum și a curentului (UPS + Statie de transformare proprie + Generator).


Monitorizare 24/7
Toate sistemele din cadrul centrului de date sunt monitorizate 24/7 atat automat, căt și de personalul TopHost.Acces programat
Clientii TopHost care au contractat serviciul de Colocare au acces în incita centrului de date doar cu programare prealabila de 24 de ore, exceptie facand cazurile de urgentă.

 

Servicii de colocare a serverelor

Găzduirea web cu discuri SSD NVMe vă permite să atingeți viteza maximă a site-ului, indiferent de volumul de date sau de traficul site-ului. SSD-storage oferă acces mai rapid la date și vă permite să rulați cu ușurință scripturi mult mai rapid. Discurile SSD enterprise cresc performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice.


Cea mai mare creștere a performanțelor din utilizarea găzduirii web ssd (ssd-hosting) este axată pe aplicații web dinamice. WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop și alte scripturi populare care adesea execută interogări în baza de date.

Beneficiind de serviciile noastre de web hosting (găzduire web), fiţi siguri că site-ul va fi mereu accesibil şi încărcarea acestuia va fi la viteza maximă. Găzduirea web de la TopHost corespunde celor mai înalte cerinţe și este una din cele mai rapide și stabile din R. Moldova.

Hosting provider TopHost – cel mai bun coraport dintre preţ pentru găzduire web de  calitate şi nivel de deservire. TopHost – presupune lipsa limitelor de trafic, copierea de rezervă (back-up) permanentă şi siguranţa informaţiei dumneavoastră. 

Servicii de colocare a serverelor
30 Days Money Back Guarantee

30 Days Money Back Guarantee

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colţ al lumii!
MoneyBack - 30 zile! TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 30 zile din data efectuării primei plăţi.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md