Node.JS Hosting în Moldova

Instalați o aplicație Node.js în căteva secunde pe serverele noastre de mare viteză alimentate de unități NVMe și Litespeed

Gazduire Node.JS de la TopHost - ușurința de utilizare

Pentru cine este găzduirea NodeJS?

  • Găzduirea NodeJS este potrivită pentru aplicații scalabile, care necesită multe resurse.
  • Oferă caracteristici speciale, cum ar fi un manager de pachete care ajută la construirea de aplicații.
  • Pentru cei care doresc cu adevărat să profite la maximum de tehnologie.

Cercetările au arătat că multe companii folosesc Node.JS atât pentru dezvoltarea FrontEnd, cât și pentru BackEnd. Este conceput pentru a se extinde afaceri în creștere și oferă utilizatorilor și dezvoltatorilor o modalitate excelentă de a crea aplicații de ultimă generație pentru o varietate de scopuri.

Se poate scala fără a fi nevoie să investească în hardware, așa că alegerea unui furnizor de găzduire este importantă. Cea mai bună găzduire de la TopHost se adaptează la toate aceste schimbări și este potrivită pentru dezvoltarea de aplicații web cu funcții complete.



Ce este Node.js?

Este un sistem open source, multiplatformă, care are propriul său motor, distribuit sub licență. Rulează cod JavaScript direct în browser, ceea ce este extrem de util pentru aplicațiile care necesită resurse intensive.



Ușurința de utilizare

Odată cu creșterea popularității Node.js, acum este posibil să rulați aplicațiile direct folosind Cloud Linux pe platforma noastră de găzduire. Acest lucru oferă utilizatorilor noștri o modalitate ușoară și accesibilă de a-și găzdui aplicațiile fără bătăi de cap. Doar completați interfața intuitivă cu utilizatorul cu toate variabilele de mediu ale sistemului și apăsați butonul de pornire, așa funcționează găzduirea simplă Node.js!



Funcționează din cPanel

Cel mai popular și funcțional panou de control de găzduirea web pentru a vă configura cu ușurință contul de găzduire Node.js.



Servere create pentru Node.js

Node.js depinde foarte mult de timpul petrecut în așteptarea I/O, motiv pentru care folosim doar SSD-uri NVMe pe serverele noastre pentru performanță maximă de procesare a cererilor. Acest lucru permite aplicației dvs. să funcționeze cât mai clar posibil, fără eșecuri și restricții.



Monitorizarea utilizării resurselor

Obțineți informații în timp real despre contul dvs. de găzduire web, inclusiv viteza de procesare a solicitărilor, RAM și statistici de utilizare a procesorului.



Acces direct SSH

Accesați cu ușurință mediul de aplicație Node.js prin SSH. Instalați extensii, rulați comenzi și multe altele.



TopHost oferă servicii profesionale de găzduire și înregistrare a domeniilor din 2006. Compania folosește echipamente de ultimă generație, care sunt actualizate periodic pentru a îndeplini toate cerințele moderne. După foarte scurt timp de la recepționarea plații comenzii, veți recepționa accesul la panoul de control al găzduirii (cPanel), unde vor fi disponibile și instrumente pentru lucrul cu Node.js, astfel încât să puteți începe să vă dezvoltați proiectul imediat. TopHost garantează furnizarea resurselor care sunt menționate în descrierea tarifului.

Gazduire Node.JS de la TopHost - ușurința de utilizare

Aflați despre cele mai recente oferte de găzduire web

Soluții complete de găzduire web cu toate caracteristicile și instrumentele incluse, construite pentru viteză, flexibilitate și stabilitate

Selectați planul dvs. de găzduire web

Selectați planul dvs. de găzduire Wordpress

Selectați planul de Business Hosting

Selectați planul dvs. de găzduire VPS

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md