Web Hosting de la TopHost

Web Hosting: Găzduire Web de la TopHost

servicii de găzduire web
Hosting provider TopHost prestează servicii profesionale de hosting (găzduire web SSD) 
şi înregistrare a domeniilor (domenii .md, domenii .ro etc.). Noi oferim servicii de calitate, folosind cele mai moderne tehnologii web la prețuri accesibile. Platforma tehnică este unică în Moldova, serverele sunt amplasate în: Moldova, Marea Britanie, Olanda și SUA. Beneficiind de serviciile noastre de web hosting, fiți siguri că site-ul va fi mereu accesibil şi încărcarea acestuia va fi la viteză maximă.

Compania TopHost prezintă soluții de găzduire a site-urilor proiectate inteligent și protecție ani-DDoS pentru asigurarea stabilității și protecție chit mai sigură. Cu o experiență de peste 10 ani în industria IT şi cu mii de website-uri găzduite, cu siguranță că indiferent de mărimea proiectului, alegând TopHost veți beneficia de soluții web stabile şi performante. Compania dispune de echipamente de ultimă generație și specialiști de înaltă calificare – 2 elemente ce creează formula perfectă pentru a garanta servicii de calitate superioară. De asemenea, TopHost oferă și asistență tehnică gratuită disponibilă 24/7/365.

TopHost corespunde celor mai înalte cerințe și este lider al industriei web, oferind cel mai bun hosting din Moldova. Vă garantăm un serviciu de găzduire web excelent: odată ce deveniți clientul nostru, veți fi sigur de faptul că site-ul dumneavoastră se află pe mâini sigure și beneficiază de cea mai bună găzduire.

Găzduire web SSD (shared hosting) – este cea mai răspândită și avantajoasă soluție de web hosting și se potrivește cel mai bine unor site-uri de nivel mediu. SSD-storage oferă acces mai rapid la date și vă permite să rulați cu ușurință scripturi. Discurile SSD enterprise cresc performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice. Compania TopHost are o ofertă foarte bună în acest sens. TopHost propune 4 pachete de web hosting, dintre care clienții pot alege, cu încredere, ceea ce li se potrivește. Clienții noștri beneficiază de stabilitate, trafic nelimitat și de servicii profesionale și permanente de asistență.

Regula de care se conduce TopHost în furnizarea serviciilor de hosting și stabilirea planurilor tarifare e: totul este inclus. Este vorba de un număr nelimitat de: domenii găzduite, email-uri, SSD storege, baze de date și multe altele.

servicii web hostingVDS/VPS servere – serviciul care permite utilizarea unui server fizic cu ajutorul aplicațiilor de virtualizare, îmbinând avantajele lui cu flexibilitatea setărilor hosting-ului. Utilizând acest serviciu, se oferă root acces pe serverul VPS, adresă IP dedicată și posibilitatea de a instala sistemul de operare preferat. Dacă alegeți VPS hosting, beneficiați de resurse dedicate și garantate: CPU, RAM, HDD și trafic nelimitat. Serverul virtual privat oferă securitate și flexibilitate, asemenea unui server dedicat, dar la costuri mult reduse.

Servere dedicate – prin serviciul de servere dedicate, închiriați un server fizic, pe care sunt plasate doar site-urile și aplicațiile dumneavoastră. Serverul dedicat este recomandat companiilor care necesită soluții complexe din punct de vedere al hosting-ului: care au nevoie de un trafic de date mult mai mare pentru aplicații operaționale, necesare în activitatea zilnică. Compania TopHost oferă echipament (servere) performante şi sigure de brand - Dell, instalate în centru nostru de date protejat. Acesta se găsește în mun. Chişinău, iar personalul tehnic şi clienții au acces direct la servere.

Găzduirea web de la TopHost reprezintă cel mai bun raport dintre preț, calitate şi nivel de deservire. Noi asigurăm o abordare individuală pentru fiecare client, acordăm suport tehnic de toate nivelele, iar prețurile mici ne diferențiază, într-un mod avantajos, de rivali. TopHost – presupune lipsa limitelor de trafic, copierea permanentă a informațiilor – existența permanentă a unei copii de rezervă (back-up) şi siguranța informației dumneavoastră.

Serviciile pot fi achitate oricând, din orice colț al lumii!
MoneyBack - 15 zile!

Compania TopHost garantează rambursarea completă a banilor în termen de 15 zile din data efectuării primei plăți.