Servere VPS Cloud Moldova cu Protecție anti-DDOS

Avănd caracteristici similare cu cele ale unui server dedicat, VPS-urile îți oferă controlul de care ai nevoie

Găzduire VPS - controlul este în mîinile tale, libertate reală de acțiune

Cu Hosting VPS, puteți fi sigur că site-ul dvs. va funcționa așa cum vă așteptați. La TopHost, oferim mai multe pachete de găzduire VPS, fiecare cu diferite configurații și niveluri de performanță.

 


Pentru cine este găzduirea VPS?

Găzduirea serverului privat virtual, cunoscută și sub numele de Hosting VPS, este un mediu de găzduire a site-urilor web care vă permite să alocați resurse separate, cum ar fi RAM și CPU, contului dvs. Acest lucru se realizează prin virtualizarea unui server dedicat și partajarea resurselor între utilizatorii de pe acel server.

Utilizatorii au resurse garantate în contul lor de găzduire web VPS. Aceasta înseamnă că veți avea întotdeauna cantitatea setată de RAM, CPU și spațiu pe disc pe care ați ales-o cu pachetul de găzduire, indiferent de ceea ce fac alți utilizatori de pe server. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți stabilitatea și performanța site-ului dvs. De asemenea, nu partajați sistemul de operare cu alți utilizatori, ceea ce oferă o securitate mai bună pentru fișierele site-ului dvs.

De asemenea, găzduirea unui site web pe VPS înseamnă o flexibilitate ridicată de administrare: ai acces root și poți alege sistemul de operare cel mai potrivit pentru scopurile tale, care va fi instalat pe VPS-ul tău.

 


Server virtual - libertate reală de acțiune

Hosting VPS oferă opțiuni avansate de gestionare a serverului și permite dezvoltatorilor, designerilor și administratorilor de sisteme să personalizeze parametrii necesari pentru propriile nevoi și să creeze fără limite datorită puterii sale de procesare impresionante, accesului complet root și deținerea de 100% a tuturor resurselor oferite.

 


Performanță îmbunătățită

Toate resursele vă aparțin numai dvs., inclusiv procesorul, memoria RAM și spațiul pe disc. Nu trebuie să vă faceți griji că traficul altor persoane va afecta performanța site-ului dvs. Găzduirea VPS este puternică și stabilă, motiv pentru care este recomandată ca cea mai bună opțiune pentru găzduirea site-urilor web și a aplicațiilor online.

 


Ușurință de scalare

Dacă trebuie să actualizați mediul serverului deoarece aveți nevoie de mai multe resurse, alegeți un alt plan VPS. Nu este nevoie să transferați fișiere sau să riscați perioade de nefuncționare, trebuie doar să vă actualizați planul prin panoul de control.



Viteză ultraperformantă

Toate serverele noastre VPS sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Xeon, terabytes de stocare SSD NVMe și RAM pe server. Acest lucru vă oferă suficientă putere de calcul pentru orice tip de proiect online mediu pînă la mare.

 


99,99% timp de funcționare

Găzduirea VPS garantează 99,9% uptime a serverului utilizat, VPS-ul va funcționa stabil chiar și în condiții de sarcină mare. 



Care este diferența dintre găzduirea obișnuită și găzduirea VPS?

Toți clienții de găzduire shared partajează resurse pe serverul care le găzduiește site-urile web. Cu găzduirea partajată, nu există nicio garanție a cantității de RAM sau procesor. De asemenea, găzduirea partajată nu oferă acces root complet la server, spre deosebire de pachetul VPS, unde aveți puterea deplină de a executa comenzi și de a face modificări în configurația mediului de găzduire.

 


Cum să începeți cu găzduirea VPS?

Să începeți utilizarea serviciilor de găzduirea VPS este foarte ușor, alegeți unul dintre planurile noastre de găzduire VPS (în funcție de cantitatea de resurse de care are nevoie site-ul dvs.) și urmați instrucțiunile de înregistrare. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Clienților noștri li se garantează suport tehnic profesional.

Găzduire VPS - controlul este în mîinile tale, libertate reală de acțiune

Aflați despre cele mai recente oferte de găzduire web

Soluții complete de găzduire web cu toate caracteristicile și instrumentele incluse, construite pentru viteză, flexibilitate și stabilitate

Selectați planul dvs. de găzduire web

Selectați planul dvs. de găzduire Wordpress

Selectați planul de Business Hosting

Selectați planul dvs. de găzduire VPS

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne

+373 795-800-80

Scrie-ne: support@tophost.md