Site builder

Cum să-ți creez un web site rapit usor și gratuit?

Necesită doar 3 pași simpli pentru a construi site-ul și 15 min.

  1. Selectarea unui design (din cele peste 100 disponibile).
  2. Modificarea acestuia în funcție de preferințe (cu ajutorul Web site builder online foarte usor de folosit, nefiind necesare cunoștinte suplimentare).
  3. Publicarea site-ului.

Ce este un site builder?
Site builder este un program de construire site, în general foarte usor de utilizat, cu care poți să faci un site usor și rapid, fară să ai nevoie de cunoștințe de programare și web design.

Design perfect pentru stilul și nevoile dvs.
Fie că sunteți un artist, un proprietar de afacere sau un iubitor de stil de viață sănătos, există un șablon complet personalizabil pentru dvs. Alege orice design și personalizați-l pentru nevoile dumneavoastră.

Cu ajutorul Site builer:

- Să creați site-ul în versiune pentru mobil – este poate, cea mai de folos facilitate intrucat permite ca site-ul sa fie accesibil de oriunde si oricand.

DRAG & DROP
Este un mod simplu de a adăuga orice element.
Este foarte ușor de a plasa orice fel de informații: text, imagini, tabele, galerii sau forme. Fotografii sau alte obiecte.

SEO Friendly
Plasează-te pe un loc ridicat în Google și alte motoare de căutare.

În scopul de a ocupa poziții cît mai înalte în motorul de căutare Google, trebuie să vă pregătiți texte informative și utile pentru site-ul dvs. Este, de asemenea, recomandat să introduceți titlurile paginilor, descrieri și cuvinte cheie pentru a asigura un rang cat mai înalt în motoarele de căutare.

Multe Posibilități
Adăugă o galerie de imagini, Filmulete YouTube, un mp3 player sau hărţi Google pe site-ul tău cu un click. Câştigă bani adăugând Google Adsense sau urmăreşte vizitatorii cu Google Analytics.

Social media
Adăugă butoane de share pe Facebook, Google Plus şi Twitter pe paginile tale pentru a face mai ușor pentru vizitatori să dea share site-ul prietenilor lor.

Una dintre caracteristicile care iese în evidentă și este de foarte mare folos este optimizarea site-ului pentru smartphone-uri. Aceasta genereaza automat site-ul pentru varianta mobilă pentru a fi accesibil oriunde. Creșterea poziției site-ului în motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing) devine o muncă lejeră cu ajutorul optimizarii SEO întegrată in site builder.


Compania TopHost continua implementarea serviciilor noi și adaugă o noua optiune în cPanel – Site Pro  builder este cele mai reușite soft care este oferit gratuit clientilor ce doresc să-și construiască propriul website fără a avea experientă in domeniu.

Opțiunea este disponibilă clientilor TopHost în sectiunea software din cPanel. Cu un simplu click aceasta se instalează pe contul de găzduire iar apoi vor trebui urmați cațiva pași simpli pană cănd site-ul va prinde viată.

Odata finalizat un design, acesta poate fi în continuare modificat deoarece există multa flexibilitate și este extrem de usor. În acest fel puteți să vă creați și să mențineți site-ul updatat în doar căteva minute.

Site builder nu face decăt să vină în ajutorul clientilor pentru ca aceștia să-și creeze singuri propriul website și să le ofere placerea de a-și personaliza site-ul în funcție de nevoile fiecăruia.

Adaugati-vă domeniul dvs. Indiferent ca înregistrați sau nu un domeniu la noi, vă puteti conecta domeniul dvs cu site-ul realizat în Zyro Builder benificiind de serviciile de Web Hosting de la TopHost.

100% GRATUIT!
Site Pro Builder este gratuit pentru orice pachet de găzduire web achiziționat de la noi. Nu există reclame sau legături reciproce.

Încearcă acum >>