Colocare servere

Colocarea serverelor: servicii de colocare în Moldova

Colocare servere este un serviciu de plasare al serverelor, care aparţine clientului, găzduit de centrul nostru de date. Această variantă este optimală, dacă aveţi deja un server activ. Compania noastră oferă tarife avantajoase de plasare şi hosting (găzduire), precum şi o varietate amplă de avantaje importante de administrare a sistemului.

Dacă compania dumneavoastră înaintează cerinţe speciale privitor la siguranţă, confidenţialitate sau la capacitatea de resurse a site-ului dumneavoastră, vom fi încântaţi să vă propunem servicii de colocare servere (plasarea serverului dumneavoastră în centrul nostru de date) şi servere dedicate (arendarea serverului alocat în centrul nostru de date).Denumirea serviciului și prețul


Denumirea serviciului Prețul
Instalarea și conectarea la un port de ieșire server de 100 Mbps 1U 24$
Instalarea și conectarea la port de 10 Mbps server 2U 39$
Instalarea și conectarea la port 100 Mbps servere 2X2U 69$
Instalarea pe un 1U switch, hub sau echipamente de rețea 15$
Conectarea la port 100Mb/s suplimentar 25$
The additional services supply
Conectarea la IPKVM 15$

Detaliile serviciului

- Serverele dumneavoastră vor fi plasate într-un centru de date modern, folosind echipamentul necesar pentru o funcţionare rapidă.

- Infrastructura include condiţionarea pentru menţinerea temperaturii exacte şi a nivelului de umeditate în parametrii stabiliţi. Alimentarea cu energie electrică asigură activitatea autonomă a centrului de date în cazul în care sursele centrale de alimentare sunt deconectate. Încăperea este echipată cu sistem de alarmă în caz de incendiu. Angajaţii companiei efectuează monitorizarea echipamentului şi acordă suport clienţilor în regim non-stop 24 din 24.

- Suntem pregătiţi să amplasăm echipamentul dumneavoastră într-o încăpere special amenajată sub formă de raft (19” rack), conectarea acestuia la sistemul de energie electrică şi la reţeaua de Internet.

- Dacă compania dumneavoastră nu este localizată în mun.Chişinău, atunci puteţi livra serverul în oficiul nostru prin intermediul companiilor de livrări, iar specialiştii noştri îl vor instala în centrul de date.