News

Date of publication: 08.10.2017

Gazduire pe SSD - TopHost are plăcerea de a oferi o soluție modernă pentru găzduirea site-urilor dvs.

Suntem bucuroși să vă informăm că, recent, pe noile servere de găzduire virtuală în Moldova am trecut complet la utilizarea discurilor SSD în cadrul tuturor planurilor tarifare ale găzduirii virtuale. Solid State Drive (SSD) este un tip nou de disc care utilizează microscheme pentru a stoca informații. Acest lucru vă permite să accesați celulele de memorie aproape instantaneu. Prin urmare, principalul avantaj al acestei mișcări este viteza, fiabilitatea ridicată (fără părți în mișcare), zgomotul, consumul redus de energie.

Gazduirea pe SSD vă permite să atingeți viteza maximă de descărcare a site-ului, indiferent de cantitatea de date sau de traficul site-ului. 

Atingerea vitezei maxime posibile de transfer de date către utilizatorul final este una dintre cele mai importante sarcini, pe care atât proprietarii site-ului, cât și furnizorii de servicii de găzduire lucrează în mod constant. Pe măsură ce viteza transferului de date prin canalele de comunicații și viteza serverelor cresc continuu, discurilebazat pe discurile HDD au devenit principalul obstacol în calea maximizării vitezei.

Din ce în ce mai multe companii și utilizatori finali din întreaga lume rezolvă această problemă prin trecerea la discuri SSD care funcționează ca module RAM sau unități flash. În discurile SSD nu există părți în mișcare, astfel încât informațiile despre citire și scriere sunt efectuate de zeci de ori mai repede.

În ciuda acestui fapt, prețurile pentru găzduirea virtuală în TopHost rămân neschimbate. În același timp, toate planurile tarifare ale găzduirii virtuale vă permit în continuare să găzduiți un număr nelimitat de site-uri și căsuțe poștale.

  • Discurile SSD enterprise cresc performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice.
  • Discurile sunt configurate în matrice oglinda a discurilor SSD RAID 10 pentru o fiabilitate ridicata.
  • Pe lângă RAID, datele sunt salvate zilnic pe un server terță parte.

Avantajele SSD sunt semnificativ față de SATA. Menționăm că 90% dintre companiile de hosting de pe piață folosesc unități SATA.
 
  • Viteza de citire / scriere
Viteza de citire liniară (secvențială):

SATA: 150-160 mb/s
SSD: 500-550 mb/s - de peste 3 ori mai rapid!
 
În acest mod, transportatorii își arată viteza maximă. Cu toate acestea, în practică, operațiile care au loc pe disc sunt mult mai dificile și vitezele maxime nu sunt comparate corect. Cu toate acestea, deja vedem superioritatea SSD peste SATA.
  • Viteza citirii datelor în blocuri de 512 KB:
 
SATA: 50-60 mb/s
SSD: 480-500 mb/s - 8-10 ori mai repede!

Aceste operațiuni corespund copierii de mici imagini, fotografii, fișiere audio și așa mai departe. Deja pe acest set de operațiuni, performanța discurilor SATA a scăzut de 3 ori.

Aici noua noastră soluție - SSD-hosting depășește toate celelalte. În absența pieselor în mișcare, transmisia de date este limitată numai de viteza rețelei.

Și ce discuri foloseste hosting provider-ul tău? Poate e timpul să accelerați?
La fel vă oferim  transfer gratuit și rapid la toate site-urile dvs.!