Despre companie

Cel mai bun furnizor de web hosting din R. Moldova - TopHost

Web Hosting providerul TopHost oferă servicii profesionale de hosting (găzduire web) în Moldova. Noi oferim web-hosting calitativ la prețuri accesibile, utilizând cele mai moderne tehnologii.

Obiectivul nostru este să oferim noi oportunități pe partea de găzduire și tehnologii avansate de hosting, perfecționând în continuu nivelul de deservire al clienților noștri.

La baza politicii de marketing a companiei stă principiul prețurilor competitive şi cel al siguranței serviciilor de hosting în Moldova.

Hosting provider TopHost este un partener, ce а căpătat încrederea clienților de-a lungul timpului. Având o activitate de găzduire a site-urilor începută cu 10 ani în urmă, în 2006, compania continuă să lucreze în permanență asupra perfecționării calității serviciilor sale. Noi am demonstrat partenerilor că încredințarea proiectele lor personalului TopHost — constituie garantul siguranței datelor şi indicatorul succesului!

Serviciile de hosting prestate: în prezent, serviciile de hosting oferite de companie pot fi divizate în 3 categorii: Web hosting-ul, VDS/VPS Servere, arendarea Serverelor Dedicate.

Găzduire web de calitate – abonamentele noastre de web găzduire oferă resurse hardware consistente, tehnologii moderne (PHP, Perl, Ruby on Rails, MySQL, PostgreSQL) şi vă garantează o prezență online stabilă şi un timp de răspuns al serverelor optim. Garantăm un uptime de 99,9% pentru toate abonamentele de web hosting.

Găzduim site-uri și o facem bine! Găzduirea site-urilor web este profesia noastră. Toata echipa noastră are experiență avansată în servere, cPanel, MySQL, e-mail hosting, iar întreaga noastră experiență este pusă la dispoziția Dvs. prin intermediul serviciilor de găzduire.

Site-urile clienților noștri funcționează fără întreruperi, datorită faptului că noi le plasăm pe servere cu un nivel sporit de siguranță şi viteză maximă de acces.


Prioritățile companiei

servicii de găzduire web
Siguranța şi nivelul de stabilitate al operatorilor de web hosting se caracterizează prin deținerea unui echipament avansat propriu. În loc de discuri HDD obișnuite, folosim dejaDiscurile SSD enterprise. Acest lucru permite performanța serverelor cu până la 300% mai mult față de HDD-urile clasice.Discurile SSD oferă o viteză mai mare de citire decât HDD-urile convenționale. Pentru a asigura o activitate stabilă şi continuă a site-urilor clienților, TopHost folosește echipamentul personal, care este amplasat în centrul nostru modern de date din or. Chişinău, R. Moldova.
 
Pentru organizarea activității sistemului de online hosting, se utilizează echipament certificat de înaltă performanță a unor producători notorii cum ar fi: Dell, HP, MikroTik, Cisco etc. Rețeaua noastră este conectată la cele mai rapide canale de transfer a datelor, ceea ce asigură pentru Dvs. stabilitatea conexiunii şi confortul serviciilor oferite.
 
Clienții companiei TopHost au posibilitatea de a administra comod setările de web hosting, datorită panoului de control cPanel. Serviciul suport clienți al companiei asigură asistență în regim non-stop, oferind soluții rapide la toate solicitările dumneavoastră.
 
Dezvoltarea sectorului de servicii de găzduire web, prestate în Moldova, ne permite să asigurăm cu maximă perseverență şi calitate activitatea proiectelor dumneavoastră. TopHost prestează servicii de web hosting virtual în R. Moldova, folosind următoarele tehnologii: PHP, Perl, Ruby, MySQL, PostgreSQL, de asemenea mai prestăm şi servicii de înregistrare a domeniilor.
 

Ce ne face să fim mai buni decât ceilalți hosting provideri din R. Moldova?

administrator de sisteme
  • Servere performante Dell PowerEdge cu discuri SSD RAID 10
  • Prețuri avantajoase pentru hosting de calitate înaltă;
  • La transferul de la un alt hosting provider veți primi cadou o lună de găzduire gratis + asistență la transfer;
  • Număr nelimitat de domenii web;
  • Număr nelimitat de baze de date;
  • Panoul de control cPanel;
  • Un spectru imens de domenii la cele mai mici prețuri;
  • Servere extrem de fiabile;
  • Serviciu suport rapid şi competent;
  • Back-up al datelor clienților.
Alegeți TopHost, alegeți hostingul profesionist, calitativ din R. Moldova, care nu va dispărea, nu se va închide, va lucra stabil şi vă va presta întreg complexul de servicii de hosting.
 
Vom fi bucuroși sa vă asistăm și sa vă răspundem la întrebări, iar în caz că întâmpinați dificultăți la alegerea hosting providerului în R. Moldova – contactați-ne şi vă vom oferi o consultație gratis.